به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۸۹ اسفند ۲۰, جمعه

تجمع زنان معلم در اعتراض به پنج ماه تاخیر در دریافت حقوق

 کلمه
جمعی از بانوان معلم که عمدتا معلمان نهضت سواد آموزی مامور به خدمت در مناطق محروم و روستاهای بومهن و رودهن و دیگر مناطق صعب العبور و محروم استان تهران بوده اند به علت عدم دریافت حقوق بیش از ۵ ماه دست به تجمع زدند. به گزارش سایت جهان نیوز،  این معلمان از ابتدای سال تحصیلی تنها ۲ ماه حقوق دریافت کرده اند و حدود ۵ ماه است که دریافت حقوق آنها به تعویق افتاده و دریافت خدمات رفاهی مانند بیمه، عیدی، سنوات و … به طور کامل نادیده گرفته شده است. به گزارش خبرنگار جهان نیوز، این زنان اطلاع داده اند که از سوی بخش هایی از آموزش و پرورش در صورت اعتراض تهدید به اخراج شده اند. یکی از این معلمان که نخواست نامش فاش شود گفت: از بخش های وابسته به آموزش و پرورش به مدیر مدرسه ای که در آن تدریس می کنم..............

جمعی از بانوان معلم که عمدتا معلمان نهضت سواد آموزی مامور به خدمت در مناطق محروم و روستاهای بومهن و رودهن و دیگر مناطق صعب العبور و محروم استان تهران بوده اند به علت عدم دریافت حقوق بیش از ۵ ماه دست به تجمع زدند.
به گزارش سایت جهان نیوز،  این معلمان از ابتدای سال تحصیلی تنها ۲ ماه حقوق دریافت کرده اند و حدود ۵ ماه است که دریافت حقوق آنها به تعویق افتاده و دریافت خدمات رفاهی مانند بیمه، عیدی، سنوات و … به طور کامل نادیده گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار جهان نیوز، این زنان اطلاع داده اند که از سوی بخش هایی از آموزش و پرورش در صورت اعتراض تهدید به اخراج شده اند.
یکی از این معلمان که نخواست نامش فاش شود گفت: از بخش های وابسته به آموزش و پرورش به مدیر مدرسه ای که در آن تدریس می کنم تماس گرفته شده و از مدیر خواسته اند معترضان را جهت برخورد و حتی اخراج به آنها معرفی نماید.
این زن معلم با بیان اینکه اغلب این معلمانی که حقوق دریافت نکرده اند در شرایط مالی بدی هستند و از معلمان نهضت سواد آموزی هستند که مامور به خدمت در مناطق محروم شده اند، گفت: کار در این مناطق به قدری شرایط سختی دارد که اغلب معمان آموزش و پرورش از تدریس در آن مناطق امتناع می کنند و حاضر نیستند به آن مناطق بروند.
بخش های وابسته به آموزش و پرورش که از لفظ آشوبگر برای این خانم ها که تنها حق مسلم خود را مطالبه می کنند، استفاده می کنند و آنها را در صورت اعتراض به اخراج تهدید می کنند در واقع یک ناامنی اجتماعی به وجود می آورند.
آیا این موضوع با عدالت اجتماعی سازگار است که یک زن معلم که در یکی از سخت ترین حرفه ها و در سخت ترین شرایط مشغول به کار است بعد از عدم دریافت حقوق ۵ ماه درصورت اعتراض، آشوبگر خطاب شود.
آیا وزیر آموزش و پرورش از این موضوع باخبر است و آیا اگر خود وی ۵ ماه حقوق دریافت نمی کرد دست به اعتراض نمی زد؟

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر