کلمه
اعلام کمیته امداد اعلام کرد: ایرانیها ماهانه ۱۵ میلیارد تومان به صندوق صدقات میریزند. این در حالی است که اما این صندوقهای صدقه هم از گزند دزدها و معتادان در امان نیستند در شهر تهران حدود ۴۰ هزار صندوق صدقات وجود دارد که تاکنون حدود ۲۰ درصد از این صندوقها ایمنسازی شده اما بیشتر از ۳۰ هزار صندوق هنوز در معرض دستبرد معتادان و حتی متکدیان است. کمیته امداد در خصوص دستبرد صندوق صدقات اعلام میکند که بیش از ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار صندوق صدقات در سراسر کشور وجود دارد که تنها ۲۰۰ هزار عدد آن صندوق بزرگ معابر بوده و بقیه در منازل، محل کسب خیران و مشترکان، مدارس و مجتمعهای مسکونی و اداری نصب................................
این در حالی است که اما این صندوقهای صدقه هم از گزند دزدها و معتادان در امان نیستند در شهر تهران حدود ۴۰ هزار صندوق صدقات وجود دارد که تاکنون حدود ۲۰ درصد از این صندوقها ایمنسازی شده اما بیشتر از ۳۰ هزار صندوق هنوز در معرض دستبرد معتادان و حتی متکدیان است.
کمیته امداد در خصوص دستبرد صندوق صدقات اعلام میکند که بیش از ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار صندوق صدقات در سراسر کشور وجود دارد که تنها ۲۰۰ هزار عدد آن صندوق بزرگ معابر بوده و بقیه در منازل، محل کسب خیران و مشترکان، مدارس و مجتمعهای مسکونی و اداری نصب شده است.
سعید ستاری، معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد در این باره به فارس گفته است: ما قصد داریم تمامی صندوقهای صدقات کشور را با استفاده از نسل جدید صندوقها ایمن کنیم.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد از جمعآوری ماهانه ۱۵ میلیارد تومان صدقه در کشور خبر می دهد و می گوید: بیشترین کمک به نیازمندان در استان تهران، فارس، آذربایجان شرقی، اصفهان و خراسان رضوی است.
ستاری ادامه می دهد: کمکهای جمعآوری شده در بخش صدقات به صورت کاملا تفکیک شده و براساس برنامهریزی انجام شده در اختیار خانوادههای نیازمند قرار میگیرد.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: میانگین درآمد هر صندوق از هر بار تخلیه ۱۸۰۰ تومان است و بر اساس برنامهریزیها این رقم باید به ۲۵۰۰ تومان افزایش یابد.
سعید ستاری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پیشبینیها مبنی بر جمعآوری یکهزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کمکهای مردمی در سال جاری است، اظهار کرد: این رقم از مجموع ۷/۵ میلیون صندوق کوچک، بزرگ، متوسط و فرودگاهی در سراسر کشور و دیگر کمکها اعم از زکات، فطریه و غیره حاصل میشود، ضمن اینکه در سال گذشته مبلغ ۱۶۰ میلیارد تومان مشارکت مردمی از صندوقهای صدقات احصاء شده است.
وی افزود: بر اساس برنامه پنج ساله پنجم توسعه تعداد صندوق صدقات کشور تا پایان این برنامه باید به ۱۰ میلیون صندوق افزایش یابد.
۷۵ درصد خانوادههای یزدی مشترک صندوق صدقات هستند
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه ۷۵ درصد خانوادههای یزدی مشترک صندوق صدقات کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند، عنوان کرد: استان یزد بیشترین ضریب نفوذ را در سطح استانهای کشور داراست.
ستاری ادامه داد: بالاترین رقم درآمدی از تخلیه هر صندوق صدقات با ۲۵۰۰ تومان مربوط به استان سمنان است و بیشترین تعداد مشترکین صندوق صدقات در استان اصفهان قرار دارد.
وی همچنین گفت: مطابق برنامه پنجم توسعه تعداد مشترکین صندوق صدقات باید به ۱۰ میلیون و درآمدهای حاصل از مشارکتهای مردمی باید به دو برابر ارتقاء یابد.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد در ادامه عنوان کرد: در ماههایی که سفرهای زیادی اتفاق میافتد مانند فصل نوروز، ماه مبارک رمضان، محرم و صفر پردرآمدترین ماهها از نظر مشارکتهای مردمی هستند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر