منبع: نوروز نیوز
دبیر كل مجمع نیروهای خط امام (ره) نسبت به فعال شدن انجمن حجتیه هشدار داد و گفت: حجتیهایها خط امام و انقلاب را تهدید میکنند.به گزارش ایلنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنهای با بیان اینكه طبیعیترین و ارزندهترین راه شناخت خط امام، آشنایی با سیره، تفكرات انسانی و بیانات ایشان است،گفت:خوشبختانه بیانات و سیره امام با ذكر مناسبتهای آن باقی مانده و قابل استفاده است.وی ادامه داد: توجه به سیرهی عملی امام در ارتباط با مسایل فرهنگی و اجتماعی یكی دیگر از راههای شناخت امام و تبیین اندیشههای ایشان در دههی چهارم است و موسسه تنظیم و نشر آثار امام كه متولی چنین كاری است آنها را برای استفاده مردم و آشنایی آنان با مبانی اندیشههای امام منظم كرده است. البته كسانی هم در جامعه امروز هستند كه برای تفسیر و توضیح اندیشههای امام نسبت به سایرین اولویت دارند، آنها یاران امام و تربیت یافته ایشان هستند. حداقل از سالهای اول دهه چهل این یاران به حسب میزان درگیری خود در مسایل اجتماعی وسیاسی می توانند توضیح دهند....
دبیر كل مجمع نیروهای خط امام (ره) نسبت به فعال شدن انجمن حجتیه هشدار داد و گفت: حجتیهایها خط امام و انقلاب را تهدید میکنند.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنهای با بیان اینكه طبیعیترین و ارزندهترین راه شناخت خط امام، آشنایی با سیره، تفكرات انسانی و بیانات ایشان است،گفت:خوشبختانه بیانات و سیره امام با ذكر مناسبتهای آن باقی مانده و قابل استفاده است.
وی ادامه داد: توجه به سیرهی عملی امام در ارتباط با مسایل فرهنگی و اجتماعی یكی دیگر از راههای شناخت امام و تبیین اندیشههای ایشان در دههی چهارم است و موسسه تنظیم و نشر آثار امام كه متولی چنین كاری است آنها را برای استفاده مردم و آشنایی آنان با مبانی اندیشههای امام منظم كرده است. البته كسانی هم در جامعه امروز هستند كه برای تفسیر و توضیح اندیشههای امام نسبت به سایرین اولویت دارند، آنها یاران امام و تربیت یافته ایشان هستند. حداقل از سالهای اول دهه چهل این یاران به حسب میزان درگیری خود در مسایل اجتماعی وسیاسی می توانند توضیح دهند.
دبیركل مجمع نیروهای خط امام با تاكید بر اینكه "یكی از آفتها و خطراتی كه انقلاب و خط امام را تهدید میكند، حضور كسانی است كه در گذشته و پیش از انقلاب دور از امام و در صف مخالفین ایشان بودند" گفت: به شهادت همه یاران امام و انقلاب، این عناصر كه هیچ نزدیكی با خط امام نداشتند، امروز بهعنوان افرادی در جامعه ظاهر شدهاند كه به خود حق میدهند درباره افكار امام نظر بدهند و مفسر خط ایشان باشند و امروز میتوان از آنها بهعنوان آفت انقلاب یاد كرد، البته به راحتی نمیتوان در باره شیوه كار آنها نظر داد چرا كه بسیار پیچیده عمل می كنند.
وی ادامه داد: در واقع باید گفت انجمن حجتیه یكی از شاخههای این گروه است و به نظر برخی، این گروه محور جریان ضد امام است كه در چهره موافق و پیرو خط امام (ره) ظاهر شده و نسل امروز آنها را نمیشناسد و احتمال اینكه فریب آنها را بخورد وجود دارد. طبعاً بر دلسوزان انقلاب است كه این چهرهها را نشان دهند و حقیقت را به مردم بگویند.
مدیر مسئول روزنامه توقیف شده حیات نو خاطر نشان كرد:متاسفانه بسیاری از رسانههای كشور در اختیار این گروه و نوع تفكرآنان قرار گرفته و توانسته با یك جنگ نرم خود را وارد حلقه انقلاب كند تا شناخته نشوند كه این مساله بسیار خطرناك است زیرا خاصیت جنگ نرم این است كه هیچ كس آن را احساس نمیكند و نمیتواند آن را به راحتی درك كند.
سید هادی خامنهای كه با ستاد بزرگداشت امام خمینی(ره) گفتوگو میكرد با بیان اینكه" متاسفانه اخیراً در برخی رسانهها سعی میشود از امام چهرهای خشن معرفی كنند و این دقیقاً همان چیزی است كه غرب می خواهد" خاطر نشان كرد: نظرات و گفتههای امام را در مناسبتهای گوناگون كه هیچ ارتباطی با مناسبتهای امروز ندارد، به صورت انتخابی و ابزاری مورد استفاده قرار می دهند كه با این كار دو حركت خطرناك صورت میگیرد. یكی آنكه پیروان واقعی امام را از صحنه خارج میكنند، دوم اینكه از امام (ره) چهرهای نامناسب ارائه می دهند به طوری كه بسیاری از مردم، پس از حوادث اخیر نسبت به اصل انقلاب و امام (ره) سوالاتی پیدا كردند و دچار تردید شدهاند، لذا لازم است كه كلیه رهنمودهای امام، مورد شناخت و توجه قرار بگیرد و همه موارد و خطوط امام معرفی شوند، نه آنكه بخشی از آن، به صورت ابزاری و تحریف شده، به صورت كلماتی تند و خشن در صدا و سیما به مردم ارائه شود.
وی اضافه كرد: یكی از رهنمودهای صریح امام این بود كه نظامیها نباید در مسائل سیاسی وارد شوند اما این كار صورت گرفت و عدهای نشستند و بر خلاف نظر امام، این عمل را توجیه كردند اكنون جا دارد كه مردم از این گروه بپرسند كه موضع صریح شان در باره این فرمایش حضرت امام (ره) چیست؟
به گفته سید هادی خامنهای توجه به گفتار و كردار كسانی كه امام آنها را صددرصد قبول داشتند یكی دیگر از كلیدهای شناخت اندیشهها و مبانی فكری حضرت امام (ره) است كه مصداق منحصر به فرد آن استاد شهید آیت الله مطهری است كه هم علم و هم تقوای او مورد قبول امام (س) بود.
دبیركل مجمع نیروهای خط امام با اشاره به ابعاد شخصیتی آیت الله مطهری بهعنوان یكی از یاران امام گفت: آیت الله مطهری مسایل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را به سادگی باز كردند و اگر نسل امروز بهطور دقیق به درك گفتههای ایشان، همت گمارد، سوالی برایشان باقی نمی ماند، به جرات باید گفت خط امام را میتوان در اندیشهها و گفتار شهید مطهری جستوجو كرد.
وی ادامه داد: شهید آیت الله بهشتی نیز از دیگر بزرگان است كه به امام (ره) نزدیك بودند و حضرت امام از شهادت ایشان واینكه قدر ایشان شناخته نشد بسیارمتاثربودند توجه به نظرات ایشان، می تواند درك اندیشه امام را تسهیل كندالبته متاسفانه اخیراً با اندیشههای ایشا ن نیز از سوی عدهای پرده نشین مخالفت میشود و روزنامه هایشان پر از افترا به این بزرگواران است كه نشان می دهد از ایشان انتقام می گیرند.
سید هادی خامنهای در ادامه و در پاسخ به این پرسش كه اگر امروز امام در قید حیات بودند، باز هم توصیه به وحدت می كردند یا خیر گفت: بله، حتماٌ ایشان تاكید می كردند. چرا كه امروز هم عدهای با نام اسلام و پیرو انقلاب اسلامی دراین سی سال خود را در صف انقلابیون واقعی قرار دادند مردم و برخی از مسوولین را فریب دادند و در شرایط فعلی كاسه داغتر ازاش شده و در تلاش هستند تا انقلابیون واقعی را از صحنه خارج كنند.
وی ادامه داد: لذا توصیه ی امام اگر در قید حیات بودند، به انقلابیون واقعی - نه آنانی كه هیچ زحمتی برای انقلاب نكشیدند و فقط شعار میدهند- این است كه اختلاف سلیقهها را كنار بگذارند و متحد شوند و این گروه سومی را كه منافقین واقعی هستند و خود را به دروغ پیرو خط امام می دانند از صحنه خارج كنند، چرا كه اینها از كفار هم خطرناكترند و امام بارها در سخنرانیها و وصیت نامههای خود نسبت به این گروه هشدار داده بودند همانهایی كه یك شبه انقلاب را می فروشند و یك شبه وارد صف انقلابیون شدند و سزاوار نیست كه انقلابیون اصلی دوستان و هم صفهای خود را كنار گذاشته و به سمت این گروه بروند.
دبیركل مجمع نیروهای خط امام (ره) همچنین گفت: گروهكهای مشكوك فعال شدهاند، انجمن حجتیهای كه امام (ره) آنها را طرد كرده بودند امروز مجددا و به شدت فعال شدهاند، این گروه هم پیش و هم پس از انقلاب با امام مخالفت میكردند و از همان زمان تاكنون جنگ نرمی را با انقلاب اسلامی شروع كردهاند و امروز به جایگاهی رسیدهاند كه میتوانند خود را مطرح كنند. جالب است اینها انقلابیون واقعی را به جنگ نرم متهم میكنند.
سیدهادی خامنهای مهمترین مولفه اتحادمیان نیروهای سیاسی را عزم و «اراده» دانست و خاطر نشان كرد: كلیه خطوط و راههایی كه از امام (س) تحت عنوان سیره عملی بر جای مانده، میتواند در مقاطع مختلف سودمند واقع شود. من تعجب میكنم، مدعیان انقلاب یعنی همان انقلابیون دروغین، رسما با رهنمودهای بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی مخالفت میكنند اما كسی به آنها توجه نمیكند بهعنوان مثال نظر صریح امام (ره) مبنی بر عدم دخالت نظامیان در سیاست جای شك و تردیدی باقی نمیگذارد، مساله شفاف و روشن است.
اما امروز متاسفانه كسانی كه سردمدار تبلیغات در كشور هستند خصوصاً رسانه ملی، از كنار این مساله بیتفاوت عبور میكنند. در حالی كه اگر واقعا ادعا دارند كه فرمودههای امام (ره) را سرلوحه كار خود قرار میدهند، در این زمینه توضیح دهند و از كسانی كه این نظر امام (ره) را مورد بیتوجهی قرار دادند، بخواهند نظر و موضع خود را به صراحت اعلام كنند این یك معیار بسیار روشن است بدون هیچگونه تعارف.
دبیر كل مجمع نیروهای خط امام (ره) در تشریح راهكارهای موجود برای تبیین اندیشههای امام (ره) خاطرنشان كرد: راهكارهای زیادی وجود دارد از جمله آنها كارهای پژوهشی است كه میتوان گفت اساس كار جدی در مورد افكار و اندیشههای امام محسوب میشود و به چند طریق میتواند منعكس شود مانند جزوه، مقاله، كتاب و فیلم، تئاتر، داستان و... .
البته روشهای دیگری هم وجود دارد از جمله روشهای رسانهای دیجیتالی، تصویری و مكتوب و یا در قالب مناظراتی كه در دانشگاهها برگزار میشود و یا حتی در مساجد البته اگر اجازه دهند، به صورت پرسش و پاسخ میان مردم و مدعیان پیروی از خط امام (س) صورت بگیرد.
وی اضافه كرد: در مجموع، منبع درك، دریافت و آشنایی ما با امام نوشتارها و گفتارهایی است كه از امام (س) بر جای مانده و دیگری سیره عملی آن حضرت. البته تردیدی نیست كه منبع معتبرتر از امام (ره)، قران و سنت است كه مطمئنتر بوده و شناخت خط امام در واقع همان شناخت اسلام است. البته از طریق نزدیكان و یاران امام بین ما نیز میتوان با اندیشههای ایشان آشنا شد.
دبیركل مجمع نیروهای خط امام خاطرنشان كرد: شهید مطهری در كتاب "انقلابهای اسلامی در صد سال اخیر" به سیدجمالالدین اسدآبادی و علت نفوذ تشیع ونیز وجود تفكر جدایی دین از سیاست در تسنن اشاره میكند كه اگر كسی آن را بخواند به تشابه آن با اوضاع و احوال امروز پی میبرد و میبیند كه ایشان مشكلات امروز را توضیح میدهد.
سیدهادی خامنهای همچنین گفت: برخی افكار و اندیشههای متحجر از همان ابتدا با نسبت به برخی مسائل از جمله فتاوای ایشان درباره شطرنج، موسیقی، مسایل كارگران به شدت مخالفت میكردند و برخوردهای تحریم گونه و مخالفتهای شدید زورگویانه داشتند نه انتقاد سالم یا بحثهای طلبگی. در واقع قصدشان این است كه افكار و اندیشههای امام و نزدیكان ایشان همچون شهید مطهری و شهید بهشتی را از گردونه خارج كنند و اینها بهترین نشانه است برای آنكه پی ببریم این طایفه اساسا امام و انقلاب را قبول ندارند و مانند قومی هستند كه در آغاز ظهور اسلام از ترس جان، اسلام را قبول كردند و گفتند ما مسلمان شدیم اما در باطن مسلمان نبودند و قرآن در مورد آنان میگوید" بگویید تسلیم شدیم نگویید ایمان آوردیم، ایمان در دلهای آنان وارد نشده است امثال معاویه و یزید نیز از همین قوم بودند".
دبیر كل مجمع نیروهای خط امام (ره) درباره وظیفه یاران امام و نخبگان در معرفی اندیشههای امام (ره) اظهار كرد: گام اول شناخت واقعی خط امام و گام دوم عمل به آن است سپس تبیین و معرفی خط امام (س) از هر رسانهای كه در اختیار دارند، اگر توانستند از صداوسیما. اگر نه از روزنامهها، مساجد، محافل دانشگاهی، هیاتهای دینی و انجمنهای دینی.
دبیر كل مجمع نیروهای خط امام (ره) نسبت به فعال شدن انجمن حجتیه هشدار داد و گفت: حجتیهایها خط امام و انقلاب را تهدید میکنند.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنهای با بیان اینكه طبیعیترین و ارزندهترین راه شناخت خط امام، آشنایی با سیره، تفكرات انسانی و بیانات ایشان است،گفت:خوشبختانه بیانات و سیره امام با ذكر مناسبتهای آن باقی مانده و قابل استفاده است.
وی ادامه داد: توجه به سیرهی عملی امام در ارتباط با مسایل فرهنگی و اجتماعی یكی دیگر از راههای شناخت امام و تبیین اندیشههای ایشان در دههی چهارم است و موسسه تنظیم و نشر آثار امام كه متولی چنین كاری است آنها را برای استفاده مردم و آشنایی آنان با مبانی اندیشههای امام منظم كرده است. البته كسانی هم در جامعه امروز هستند كه برای تفسیر و توضیح اندیشههای امام نسبت به سایرین اولویت دارند، آنها یاران امام و تربیت یافته ایشان هستند. حداقل از سالهای اول دهه چهل این یاران به حسب میزان درگیری خود در مسایل اجتماعی وسیاسی می توانند توضیح دهند.
دبیركل مجمع نیروهای خط امام با تاكید بر اینكه "یكی از آفتها و خطراتی كه انقلاب و خط امام را تهدید میكند، حضور كسانی است كه در گذشته و پیش از انقلاب دور از امام و در صف مخالفین ایشان بودند" گفت: به شهادت همه یاران امام و انقلاب، این عناصر كه هیچ نزدیكی با خط امام نداشتند، امروز بهعنوان افرادی در جامعه ظاهر شدهاند كه به خود حق میدهند درباره افكار امام نظر بدهند و مفسر خط ایشان باشند و امروز میتوان از آنها بهعنوان آفت انقلاب یاد كرد، البته به راحتی نمیتوان در باره شیوه كار آنها نظر داد چرا كه بسیار پیچیده عمل می كنند.
وی ادامه داد: در واقع باید گفت انجمن حجتیه یكی از شاخههای این گروه است و به نظر برخی، این گروه محور جریان ضد امام است كه در چهره موافق و پیرو خط امام (ره) ظاهر شده و نسل امروز آنها را نمیشناسد و احتمال اینكه فریب آنها را بخورد وجود دارد. طبعاً بر دلسوزان انقلاب است كه این چهرهها را نشان دهند و حقیقت را به مردم بگویند.
مدیر مسئول روزنامه توقیف شده حیات نو خاطر نشان كرد:متاسفانه بسیاری از رسانههای كشور در اختیار این گروه و نوع تفكرآنان قرار گرفته و توانسته با یك جنگ نرم خود را وارد حلقه انقلاب كند تا شناخته نشوند كه این مساله بسیار خطرناك است زیرا خاصیت جنگ نرم این است كه هیچ كس آن را احساس نمیكند و نمیتواند آن را به راحتی درك كند.
سید هادی خامنهای كه با ستاد بزرگداشت امام خمینی(ره) گفتوگو میكرد با بیان اینكه" متاسفانه اخیراً در برخی رسانهها سعی میشود از امام چهرهای خشن معرفی كنند و این دقیقاً همان چیزی است كه غرب می خواهد" خاطر نشان كرد: نظرات و گفتههای امام را در مناسبتهای گوناگون كه هیچ ارتباطی با مناسبتهای امروز ندارد، به صورت انتخابی و ابزاری مورد استفاده قرار می دهند كه با این كار دو حركت خطرناك صورت میگیرد. یكی آنكه پیروان واقعی امام را از صحنه خارج میكنند، دوم اینكه از امام (ره) چهرهای نامناسب ارائه می دهند به طوری كه بسیاری از مردم، پس از حوادث اخیر نسبت به اصل انقلاب و امام (ره) سوالاتی پیدا كردند و دچار تردید شدهاند، لذا لازم است كه كلیه رهنمودهای امام، مورد شناخت و توجه قرار بگیرد و همه موارد و خطوط امام معرفی شوند، نه آنكه بخشی از آن، به صورت ابزاری و تحریف شده، به صورت كلماتی تند و خشن در صدا و سیما به مردم ارائه شود.
وی اضافه كرد: یكی از رهنمودهای صریح امام این بود كه نظامیها نباید در مسائل سیاسی وارد شوند اما این كار صورت گرفت و عدهای نشستند و بر خلاف نظر امام، این عمل را توجیه كردند اكنون جا دارد كه مردم از این گروه بپرسند كه موضع صریح شان در باره این فرمایش حضرت امام (ره) چیست؟
به گفته سید هادی خامنهای توجه به گفتار و كردار كسانی كه امام آنها را صددرصد قبول داشتند یكی دیگر از كلیدهای شناخت اندیشهها و مبانی فكری حضرت امام (ره) است كه مصداق منحصر به فرد آن استاد شهید آیت الله مطهری است كه هم علم و هم تقوای او مورد قبول امام (س) بود.
دبیركل مجمع نیروهای خط امام با اشاره به ابعاد شخصیتی آیت الله مطهری بهعنوان یكی از یاران امام گفت: آیت الله مطهری مسایل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را به سادگی باز كردند و اگر نسل امروز بهطور دقیق به درك گفتههای ایشان، همت گمارد، سوالی برایشان باقی نمی ماند، به جرات باید گفت خط امام را میتوان در اندیشهها و گفتار شهید مطهری جستوجو كرد.
وی ادامه داد: شهید آیت الله بهشتی نیز از دیگر بزرگان است كه به امام (ره) نزدیك بودند و حضرت امام از شهادت ایشان واینكه قدر ایشان شناخته نشد بسیارمتاثربودند توجه به نظرات ایشان، می تواند درك اندیشه امام را تسهیل كندالبته متاسفانه اخیراً با اندیشههای ایشا ن نیز از سوی عدهای پرده نشین مخالفت میشود و روزنامه هایشان پر از افترا به این بزرگواران است كه نشان می دهد از ایشان انتقام می گیرند.
سید هادی خامنهای در ادامه و در پاسخ به این پرسش كه اگر امروز امام در قید حیات بودند، باز هم توصیه به وحدت می كردند یا خیر گفت: بله، حتماٌ ایشان تاكید می كردند. چرا كه امروز هم عدهای با نام اسلام و پیرو انقلاب اسلامی دراین سی سال خود را در صف انقلابیون واقعی قرار دادند مردم و برخی از مسوولین را فریب دادند و در شرایط فعلی كاسه داغتر ازاش شده و در تلاش هستند تا انقلابیون واقعی را از صحنه خارج كنند.
وی ادامه داد: لذا توصیه ی امام اگر در قید حیات بودند، به انقلابیون واقعی - نه آنانی كه هیچ زحمتی برای انقلاب نكشیدند و فقط شعار میدهند- این است كه اختلاف سلیقهها را كنار بگذارند و متحد شوند و این گروه سومی را كه منافقین واقعی هستند و خود را به دروغ پیرو خط امام می دانند از صحنه خارج كنند، چرا كه اینها از كفار هم خطرناكترند و امام بارها در سخنرانیها و وصیت نامههای خود نسبت به این گروه هشدار داده بودند همانهایی كه یك شبه انقلاب را می فروشند و یك شبه وارد صف انقلابیون شدند و سزاوار نیست كه انقلابیون اصلی دوستان و هم صفهای خود را كنار گذاشته و به سمت این گروه بروند.
دبیركل مجمع نیروهای خط امام (ره) همچنین گفت: گروهكهای مشكوك فعال شدهاند، انجمن حجتیهای كه امام (ره) آنها را طرد كرده بودند امروز مجددا و به شدت فعال شدهاند، این گروه هم پیش و هم پس از انقلاب با امام مخالفت میكردند و از همان زمان تاكنون جنگ نرمی را با انقلاب اسلامی شروع كردهاند و امروز به جایگاهی رسیدهاند كه میتوانند خود را مطرح كنند. جالب است اینها انقلابیون واقعی را به جنگ نرم متهم میكنند.
سیدهادی خامنهای مهمترین مولفه اتحادمیان نیروهای سیاسی را عزم و «اراده» دانست و خاطر نشان كرد: كلیه خطوط و راههایی كه از امام (س) تحت عنوان سیره عملی بر جای مانده، میتواند در مقاطع مختلف سودمند واقع شود. من تعجب میكنم، مدعیان انقلاب یعنی همان انقلابیون دروغین، رسما با رهنمودهای بنیانگذار كبیر انقلاب اسلامی مخالفت میكنند اما كسی به آنها توجه نمیكند بهعنوان مثال نظر صریح امام (ره) مبنی بر عدم دخالت نظامیان در سیاست جای شك و تردیدی باقی نمیگذارد، مساله شفاف و روشن است.
اما امروز متاسفانه كسانی كه سردمدار تبلیغات در كشور هستند خصوصاً رسانه ملی، از كنار این مساله بیتفاوت عبور میكنند. در حالی كه اگر واقعا ادعا دارند كه فرمودههای امام (ره) را سرلوحه كار خود قرار میدهند، در این زمینه توضیح دهند و از كسانی كه این نظر امام (ره) را مورد بیتوجهی قرار دادند، بخواهند نظر و موضع خود را به صراحت اعلام كنند این یك معیار بسیار روشن است بدون هیچگونه تعارف.
دبیر كل مجمع نیروهای خط امام (ره) در تشریح راهكارهای موجود برای تبیین اندیشههای امام (ره) خاطرنشان كرد: راهكارهای زیادی وجود دارد از جمله آنها كارهای پژوهشی است كه میتوان گفت اساس كار جدی در مورد افكار و اندیشههای امام محسوب میشود و به چند طریق میتواند منعكس شود مانند جزوه، مقاله، كتاب و فیلم، تئاتر، داستان و... .
البته روشهای دیگری هم وجود دارد از جمله روشهای رسانهای دیجیتالی، تصویری و مكتوب و یا در قالب مناظراتی كه در دانشگاهها برگزار میشود و یا حتی در مساجد البته اگر اجازه دهند، به صورت پرسش و پاسخ میان مردم و مدعیان پیروی از خط امام (س) صورت بگیرد.
وی اضافه كرد: در مجموع، منبع درك، دریافت و آشنایی ما با امام نوشتارها و گفتارهایی است كه از امام (س) بر جای مانده و دیگری سیره عملی آن حضرت. البته تردیدی نیست كه منبع معتبرتر از امام (ره)، قران و سنت است كه مطمئنتر بوده و شناخت خط امام در واقع همان شناخت اسلام است. البته از طریق نزدیكان و یاران امام بین ما نیز میتوان با اندیشههای ایشان آشنا شد.
دبیركل مجمع نیروهای خط امام خاطرنشان كرد: شهید مطهری در كتاب "انقلابهای اسلامی در صد سال اخیر" به سیدجمالالدین اسدآبادی و علت نفوذ تشیع ونیز وجود تفكر جدایی دین از سیاست در تسنن اشاره میكند كه اگر كسی آن را بخواند به تشابه آن با اوضاع و احوال امروز پی میبرد و میبیند كه ایشان مشكلات امروز را توضیح میدهد.
سیدهادی خامنهای همچنین گفت: برخی افكار و اندیشههای متحجر از همان ابتدا با نسبت به برخی مسائل از جمله فتاوای ایشان درباره شطرنج، موسیقی، مسایل كارگران به شدت مخالفت میكردند و برخوردهای تحریم گونه و مخالفتهای شدید زورگویانه داشتند نه انتقاد سالم یا بحثهای طلبگی. در واقع قصدشان این است كه افكار و اندیشههای امام و نزدیكان ایشان همچون شهید مطهری و شهید بهشتی را از گردونه خارج كنند و اینها بهترین نشانه است برای آنكه پی ببریم این طایفه اساسا امام و انقلاب را قبول ندارند و مانند قومی هستند كه در آغاز ظهور اسلام از ترس جان، اسلام را قبول كردند و گفتند ما مسلمان شدیم اما در باطن مسلمان نبودند و قرآن در مورد آنان میگوید" بگویید تسلیم شدیم نگویید ایمان آوردیم، ایمان در دلهای آنان وارد نشده است امثال معاویه و یزید نیز از همین قوم بودند".
دبیر كل مجمع نیروهای خط امام (ره) درباره وظیفه یاران امام و نخبگان در معرفی اندیشههای امام (ره) اظهار كرد: گام اول شناخت واقعی خط امام و گام دوم عمل به آن است سپس تبیین و معرفی خط امام (س) از هر رسانهای كه در اختیار دارند، اگر توانستند از صداوسیما. اگر نه از روزنامهها، مساجد، محافل دانشگاهی، هیاتهای دینی و انجمنهای دینی.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر