منبع: کلمه
یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ریشه واردات ۷۰ درصدی کشور در رانتهای سیاسی، ضوابط غیرقانونی و تعرفهگذاریهای نامناسب است.به گزارش ایلنا، حجتالاسلام حسین اسلامی با بیان اینکه کشور آسیایی ژاپن، ۸۰ درصد صادرات و ۱۰ درصد واردات دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران ۷۰ درصد واردات و ۲۰ درصد صادرات دارد، لذا وقتی به مشکلات اجتماعی شامل معیشت، اشتغال جوانان و معضلات اقتصادی به ویژه پویایی صنعتگران و سرمایهگذاری پرداخته میشود، مشاهده میشود که معادلات اجتماعی و اقتصادی نادرست است.........
یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ریشه واردات ۷۰ درصدی کشور در رانتهای سیاسی، ضوابط غیرقانونی و تعرفهگذاریهای نامناسب است.
به گزارش ایلنا، حجتالاسلام حسین اسلامی با بیان اینکه کشور آسیایی ژاپن، ۸۰ درصد صادرات و ۱۰ درصد واردات دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران ۷۰ درصد واردات و ۲۰ درصد صادرات دارد، لذا وقتی به مشکلات اجتماعی شامل معیشت، اشتغال جوانان و معضلات اقتصادی به ویژه پویایی صنعتگران و سرمایهگذاری پرداخته میشود، مشاهده میشود که معادلات اجتماعی و اقتصادی نادرست است.
وی تصریح کرد: بالا بودن واردات، ریشه در رانتهای سیاسی، ضوابط غیرقانونی و تعرفهگذاریهای نامناسب دارد. این وضعیت موجب هدایت کشور به بنبستها در همه زمینهها شده است.
وی خواستار تغییر معادله واردات به صادرات از سوی مجلس شورای اسلامی شد و افزود: تا مادامی که مجلس جای واردات و صادرات کشور را تغییر ندهد، اقتصاد کشور پویا نمیشود.
اسلامی با ابراز تاسف از رد طرح بهسازی قراردادهای موقت کار و شرکتهای پیمانکار نیروی انسانی در جلسه امروز مجلس، خاطرنشان کرد: کارگرانی که با قرارداد موقت کار میکنند از هرگونه امنیت شغلی محروم هستند.
اسلامی گفت: اخراج و تعدیل نیروی انسانی از سوی کارفرمایان به عنوان یکی از عوامل افزایش آمار طلاق از سوی دستگاه قضایی اعلام شده است، لذا امیدوارم طرحهایی که در خصوص تامین امنیت شغلی کارگران تدوین میشود، به ثمر برسد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت، افزایش شش درصدی حقوق شاغلان و بازنشستگان را با تورم جاری کشور نامتناسب دانست و افزود: در شرایطی که همه ما تورم جاری کشور را احساس میکنیم، افزایش شش درصدی حقوق شاغلان و بازنشستگان پاسخگوی نیازهای خانوادهها نیست، لذا دولت در این میزان درصد، تجدیدنظر کند.
وی در بخش دیگری از نطق خود اظهار داشت: حضرت علی(ع) میفرمایند “آنگونه نباشید که خود را ملاک حق قرار دهید و دیگران را با خود مقایسه کنید که این راه، راه باطل است، آنگونه باشید که حق را ملاک قرار داده و خود و دیگران را با حق بسنجید، این راه، راه درست و صحیحی است.”
عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: بخش زیادی از مشکلات امروز جامعه به این برمیگردد که یک نفر خود را محق و درستکار میداند و سایرین را با خود مقایسه میکند و هر کس با ایده و عقیده او موافق نیست، چنین فردی را مخالف اسلام قرار میدهد. آیا آموزههای دینی و عترت نبوی چنین توصیه کردهاند؟ در اسلام هیچگاه افراد ملاک حقیقت نبودهاند.
نماینده ساوه، توجه به نصایح مراجع عظام تقلید و مجتهدان معظم را وظیفه همه مسئولان دانست و تصریح کرد: امروز باید فرمایشات ائمه اطهار(ع) را سرلوحه قرار دهیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر