به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۸۹ مرداد ۱۶, شنبه

دولت در پرونده هسته‌ای ناموفق بوده است

 منبع:خودنویس
براساس نتایج یک نظرسنجی که توسط خبرگزاری ایسنا منتشر شده است، اکثریت مردم تهران بر این عقیده‌اند که دولت محمود احمدی‌نژاد، در پیش‌برد پرونده هسته‌ای ناموفق بوده ایت. این نظرسنجی توسط موسسه ایسپا – وابسته به جهاد دانشگاهی - برگزار شده و نتایج آن به تفصیل در سایت خبرگزاری ایسنا، آمده است.براساس نتایج یک نظرسنجی که توسط خبرگزاری ایسنا منتشر شده است، اکثریت مردم تهران بر این عقیده‌اند که دولت محمود احمدی‌نژاد، در پیش‌برد پرونده هسته‌ای ناموفق بوده است........ 
براساس نتایج یک نظرسنجی که توسط خبرگزاری ایسنا منتشر شده است، اکثریت مردم تهران بر این عقیده‌اند که دولت محمود احمدی‌نژاد، در پیش‌برد پرونده هسته‌ای ناموفق بوده ایت. این نظرسنجی توسط موسسه ایسپا – وابسته به جهاد دانشگاهی - برگزار شده و نتایج آن به تفصیل در سایت خبرگزاری ایسنا، آمده است.


براساس نتایج یک نظرسنجی که توسط خبرگزاری ایسنا منتشر شده است، اکثریت مردم تهران بر این عقیده‌اند که دولت محمود احمدی‌نژاد، در پیش‌برد پرونده هسته‌ای ناموفق بوده است.


این نظرسنجی توسط موسسه ایسپا – وابسته به جهاد دانشگاهی -  برگزار شده و نتایج آن به تفصیل در سایت خبرگزاری ایسنا، آمده است.


براساس این نظرسنجی ۲۲.۱ درصد از افراد مورد بررسی گفته‌اند دولت در زمينه پرونده انرژی هسته‌ای خيلی زياد و زياد موفق بوده است که اين نسبت در مقايسه با نظرسنجی قبل که در مرداد ۸۷ انجام شده و ۴۵.۲ درصد پاسخ دهندگان چنين نظری داشته‌اند، کاهش قابل توجهی پيدا کرده است. ۴۱ درصد پاسخگويان نيز دولت را در پرونده هسته ای به ميزان کم و خيلی کم موفق دانسته اند. در نظر سنجی قبلی اين ميزان ۲۱.۱ درصد بوده است.


همچنین در این نظرسنجی از میان ۱۱۷۲ شهروند تهرانی که نمونه آماری این نشرسنجی بوده‌اند، ۶۵.۵ درصد پاسخ دهندگان اعلام کرده‌اند از مفاد بيانيه تهران اطلاعی ندارند. اين نظرسنجی نشان می دهد فقط ۹.۵ درصد مردم بيانيه تهران را راه حل مناسبی برای حل و فصل مسائل و مشکلات پرونده هسته‌ای می‌دانند.


نکته ديگر هم اين که اکثريت پاسخ دهندگان، کشورهای ترکيه و برزيل را شريک مطمئنی برای ايران در پرونده هسته‌ای قلمداد نمی‌کنند.


نتایج کامل این نظرسنجی به همراه جزییات را می‌توان در اینجا زیر مشاهده کرد.

مشخصات پاسخگويان
۱- جنسيت
جدول شماره۱: توزيع فراوانی پاسخگويان بر حسب جنسيت

بر اساس نتايج بدست امده ۵۱٫۹ درصد نمونه مردو۴۸٫۱درصد زن هستند.
۲- سن
جدول شماره۲: توزيع فراوانی پاسخگويان بر حسب سن

حداقل سن در نمونه ۱۸سال و حداکثر ۷۷ سال و ميانگين سنی ۳۷٫۹ سال بوده است.
۳- وضعيت تاهل
جدول شماره۳ : توزيع فراوانی پاسخگويان بر حسب وضعيت تاهل

۶۳٫۱ درصد متاهل، ۳۱٫۶درصد مجرد، ۴٫۲ درصد فوت همسر بوده و۵٫۹ درصد نيز طلاق گرفته اند.
۴- تحصيلات
جدول شماره۴: توزيع فراوانی پاسخگويان بر حسب تحصيلات

بر طبق جدول فوق توزيع پاسخگويان در سطح مختلف تحصيلی بدين گونه است،۲٫۶ درصد پاسخگويان بی سواد،۷٫۷ درصد دارای تحصيلات ابتدايی،۵٫۱ درصد راهنمايی،۴۴٫۵ درصد دارای تحصيلات متوسطه و ديپلم،۳۴٫۶ درصد فوق ديپلم و ليسانی و همچنين۵٫۴ در صد پاسخگويان نيز دارای تحصيلات فوق ليسانس وبالاتر بوده اند.
۵- وضعيت اشتغال
جدول شماره۵: توزيع فراوانی پاسخگويان بر حسب وضعيت اشتغال

يافته های نظر سنجی
جدول شماره ۶: توزيع فراوانی پاسخگويان در خصوص اطلاع از بيانيه تهران

همان طور که ملاحظه می شود اکثريت مردم از مفاد بيانيه تهران اظهار بی اطلاعی کرده اند.
جدول شماره ۷ : توزيع جمعيت نمونه بر اساس موضوع اصلی بيانيه تهران

اين جدول نشان می دهد اکثريت کسانی که از مفاد بيانيه اظهار اطلاع کرده اند، موضوع اصلی آن را تبادل سوخت هسته ای از طريق کشور ترکيه می دانند در حالی که در تبليغات انجام شده توسط دولت اين بيانيه فراتر از تبادل سوخت و به عنوان نشانه ای از موفقيت ايران در اقناع جامعه جهانی عنوان می شد. يافته ها نشان می دهد مردم نقشی برای برزيل در بيانيه تهران قائل نيستند. نکته قابل توجه آن جاست که از ميان کل پاسخگويان تنها و تنها ۲۲.۷درصد آنان به درستی از موضوع بيانيه تهران اطلاع داشته اند.
جدول ۸: ارزيابی مردم از ميزان تاثير بيانيه تهران در حل مسئله هسته ای ايران

از مطلعين موضوع بيانيه سئوال شده است که ميزان تاثير بيانيه در حل و فصل مسئله هسته ای را چقدر ارزيابی می کنند که طبق يافته های جدول فوق، ۴۴.۵ درصد ميزان آن را کم و خيلی کم دانسته اند در حالی که ۲۸.۲ درصد بيانيه را خيلی زياد و زياد مفيد دانسته اند. به طور کلی اگر نسبت چنين عقيده ای را به کل جامعه نمونه تعميم دهيم تنها ۹.۵ درصد مردم اين بيانيه را در حل مشکلات راهگشا می دانند.
جدول شماره ۹: ميزان قابل اعتماد بودن ترکيه و برزيل به عنوان تامين کننده منافع هسته ای ايران

در مجموع نيمی از سئوال شوندگان معتقدند که کشورهای ترکيه و برزيل برای تامين منافع هسته ای ايران قابل اطمينان نيستند و تنها ۱۴ درصد اين دوکشور را قابل اطمينان دانسته اند. نکته قابل توجه اين است که حدود ۲۰ درصد پاسخ گويان در اين زمينه اظهار بی اطلاعی کرده اند.

جدول شماره ۱۰: ارزيابی از ميزان موفقيت دولت در حل پرونده هسته ای ايران

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر