به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۸۹ مرداد ۱۴, پنجشنبه

«خروج مصطفایی از ایران پس از گروگانگیری همسرش»

 منبع: رادیو کوچه
روز چهارشنبه، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در خبری اعلام کرد محمد مصطفایی، وکیل دادگستری که حتا با وجود بازداشت نزدیکانش خود را به دستگاه قضایی معرفی نکرده، از این سازمان در ترکیه تقاضای پناهندگی کرده است.متین چوراب‌آتر، سخن‌گوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در ترکیه، روز چهارشنبه، ۱۳ مردادماه، با اعلام این خبر افزود فردی به نام محمد مصطفایی در دفتر امور پناهندگان این سازمان در ترکیه درخواست پناهندگی کرده است.هم‌چنین کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل گفت که در حال بررسی پرونده محمد مصطفایی است و راه‌های درخواست پناهندگی برای آقای مصطفایی باز است........

گفته می‌شود آقای مصطفایی پس از ورود به ترکیه به دلیل برخی مشکلاتی «که به پاسپورت وی مربوط می‌شد» بازداشت شده است.
محمد مصطفایی وکیل پایه یک دادگستری و فعال حقوق کودکان که در جلوگیری از اعدام بسیاری از مجرمان زیر هجده سال نقش به سزایی داشته و دارد، روز شنبه هفته گذشته دوم مرداد‌ماه پیرو احضاریه‌ای که از سوی شعبه دوم بازپرسی دادسرای شهید مقدس زندان اوین صادر و ابلاغ شده بود به محل این دادسرا مراجعه کرده است. عمده علت احضار او به دادسرا افتتاح حساب بانکی کمک‌های مالی برای پرداخت دیه این مجرمان بوده که وی و دیگر فعالان پس از جلب رضایت خانواده‌های بازماندگان مقتول باید به آنان می‌پرداختند.
بنابر اخبار واصله، او پس از حضور در دادسرا شهید مقدس به نظر می‌رسد که از همسر و برادر همسرش می‌خواهد که اتومبیل وی را از برابر زندان اوین بردارند، آن‌ها نیز در همان روز پس از این که به مقابل زندان برای برداشتن اتومبیل می‌روند توسط عوامل انتظامی بازداشت می‌شوند.
بنابر گفته برخی فرشته حلیمی، همسر محمد مصطفایی و برادر همسرش فرهاد حلیمی در حدود ساعت ۱۱ شب، بازداشت شده‌اند. گزارش‌های رسیده اضافه می‌کند فردای آن روز نیز ماموران به محل دفتر مصطفایی مراجعه کرده و با ارایه حکم جلب او، نسبت به تفتیش دفتر او اقدام می‌کنند.
از سویی یکی از حقوق‌دان‌هایی که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگویی با رادیو کوچه به طور رسمی سرپرست دادسرای امنیت شرط آزادی همسر و برادر همسر مصطفایی را مراجعه او به دادسرا دانسته است و از سوی دیگر شواهد روشنی دال بر خروج مصطفایی پس از احضار از دادسرا وجود ندارد.
آقای مصطفایی در سال‌های اخیر وکالت حدود چهل نفر از کسانی که در سن کم‌تر از هجده سال مرتکب جرم شده و در آستانه اعدام قرار داشتند را به عهده گرفته و از این تعداد موفق به نجات جان هجده نفر نیز شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر