به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۸۹ تیر ۲۷, یکشنبه

آب آلوده تهران را زنان باردار مصرف نکنند

 منبع: فردا
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زنان باردار و کسانی که کودکان شیرخوار دارند، توصیه کرد از آب‌ لوله‌کشی تهران استفاده نکنند، چرا که « میزان نیترات آب تهران در برخی نقاط از حد استاندارد بالاتر است.»به گزارش «فردا»، خانم مرضیه وحید دستجردی با تائید آلودگی آب برخی نقاط تهران، از تلاش وزارت نیرو برای رقیق‌تر کردن آلودگی آب تهران با ترکیب آن با آب‌هایی که نیترات کمتری دارند، خبر داد.نيترات نوعی ماده شيميايی است که از ترکيب نيتروژن و اکسيژن به وجود می‌‌آيد و در آب ترکيب مي‌شود و اندازه..........

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زنان باردار و کسانی که کودکان شیرخوار دارند، توصیه کرد از آب‌ لوله‌کشی تهران استفاده نکنند، چرا که « میزان نیترات آب تهران در برخی نقاط از حد استاندارد بالاتر است.»

به گزارش «فردا»، خانم مرضیه وحید دستجردی با تائید آلودگی آب برخی نقاط تهران، از تلاش وزارت نیرو برای رقیق‌تر کردن آلودگی آب تهران با ترکیب آن با آب‌هایی که نیترات کمتری دارند، خبر داد.

نيترات نوعی ماده شيميايی است که از ترکيب نيتروژن و اکسيژن به وجود می‌‌آيد و در آب ترکيب مي‌شود و اندازه آن نبايد بيش از حد مجاز باشد. آب دارای نیترات بالا، در دستگاه گردش خون کودکان تاثیر می‌گذارد و سلامت آن‌ها را به خطر می‌اندازد.

وزیر بهداشت، یک‌شنبه 27 تیر 89 به زنان باردار و شیرده هشدار داد از آب تهران استفاده نکنند ولی گفت آب با درصد بالای نیترات برای سلامت عمومی مشکلی ایجاد نمی‌کند.

این اولین بار است که وزیر بهداشت، رسما آلودگی آب تهران را تائید می‌کند.

پیش از این، وی در اردیبهشت ماه گفته بود با وزیر نیرو جلسه‌ای داشته که قرار شده وزی نیرو، گزارش کاملی در رابطه با وضعیت آب تهران ارائه کند.

گرچه هنوز هیچ گزارش رسمی در رسانه‌ها از سوی وزیر نیرو منتشر نشده است، اما اظهار نظرات مختلف و گزارش‌های متفاوت به آلودگی آب تهران اشاره دارند.

ساماندهی شبکه فاضلاب و تامین و تهیه آب آشامیدنی کشور بر عهده وزارت نیرو است که وزارت بهداشت نیز بر آن نظارت دارد.

این در حالی است که پیش از این، مشاور محمد باقر قالیباف، شهردار تهران از احتمال آلودگی آب آشامیدنی پایتخت سخن گفته بود و خواستار توضیح رسمی مسئولان شد.

هادی حیدرزاده، مشاور زیست محیطی شهردار تهران گفته بود که منابع زیرزمینی آب تهران به علت نبود شبکه فاضلاب شهری در این کلان‌شهر آلوده شده و تهران در زمینه مدیریت شبکه فاضلاب در میان کلان‌ شهرهای دنیا، جزو 10 شهر آخر جهان به شمار می‌آید.

وی، استفاده از این منابع برای تامین آب آشامیدنی تهران را «امری ناگریز» دانسته بود که با «پرهیز مدیران و مسئولان» از بررسی آلودگی آب تهران همراه است.

محمدباقر صدوق، مدیرکل محیط‌زیست استان تهران اواخر سال گذشته هشدار داد که آب آشامیدنی مناطق جنوب و جنوب شرقی تهران که از آب‌های زیرزمینی تامین می‌شود، دارای درصد بالایی از نیترات است که سلامت مردم این مناطق را تهدید می‌کند.

به گفته وی، پس از تهران، شهرهای مشهد و اراک بیشترین درصد نیترات موجود در آب آشامیدنی را دارد.

از طرفی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفته است که شرکت مهندسی آب و فاضلاب تهران و کشور، برنامه‌ای 20 ماهه برای از رده خارج کردن چاه‌های آلوده که بخشی از آب آشامیدنی تهران را تامین می‌کنند، درنظر گرفته است.

کاظم ندافی گفت که 35 درصد از آب تهران توسط آب‌های زیرزمینی و چاه‌ها و 65 درصد از طریق آب‌های سطحی تامین می‌شود.

به گفته وی، بیش از 85 درصد آب چا‌ه‌های تهران کیفیت خوبی دارند و قرار است از آب سد مالمو برای جایگزینی آب چاه‌های آلوده استفاده شود.

در عین حال، استاندار تهران گفته بود هرکس در مورد آلودگی آب تهران مطلبی بگوید، تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر