"مرسک"، بزرگترین شرکت حمل و نقل و کشتیرانی جهان، اعلام کرده است که در نتیجه افزایش تحریمهای بینالمللی علیه ایران، حمل و نقل کالا برای این کشور را متوقف خواهد کرد. به گزارش بی بی سی، سه شنبه ۱۸ مهر (۹ اکتبر) یک سخنگوی این شرکت دانمارکی گفت: "با توجه به تحریم های اتحادیه اروپا و تشدید تحریم های آمریکا، مرسک دیگر امکان ادامه فعالیت در ایران را ندارد و عملیات خود به مقصد یا از مبدا ایران را قطع کرده است." بخش بزرگی از واردات ایران، از جمله واردات مواد غذایی و نیز کالاهای مصرفی چون خودرو، از طریق دریا و به وسیله شرکت....................
"مرسک"، بزرگترین شرکت حمل و نقل و کشتیرانی جهان، اعلام کرده است که در نتیجه افزایش تحریمهای بینالمللی علیه ایران، حمل و نقل کالا برای این کشور را متوقف خواهد کرد.
به گزارش بی بی سی، سه شنبه ۱۸ مهر (۹ اکتبر) یک سخنگوی این شرکت دانمارکی گفت: "با توجه به تحریم های اتحادیه اروپا و تشدید تحریم های آمریکا، مرسک دیگر امکان ادامه فعالیت در ایران را ندارد و عملیات خود به مقصد یا از مبدا ایران را قطع کرده است."
بخش بزرگی از واردات ایران، از جمله واردات مواد غذایی و نیز کالاهای مصرفی چون خودرو، از طریق دریا و به وسیله شرکت هایی مانند مرسک صورت می گیرد.
مواد غذایی و مصرفی در فهرست تحریم های بین المللی علیه ایران قرار ندارند، اما تعداد فزاینده ای از شرکت های خارجی و از جمله شرکت های حمل و نقل کننده این کالاها، از ادامه کار با این کشور خودداری می کنند.
دلیل اصلی خودداری این شرکت ها، پیچیده شدن روزافزون معامله با ایران به دلایلی چون تحریم بانک های ایرانی و نیز نگرانی از بابت از دست دادن بازار کشورهای غربی است.
خبرگزاری رویترز به نقل از یک سخنگوی گروه "ای پی مولر – مرسک"، که مرسک زیر مجموعه آن است، تصمیم به خاتمه فعالیت در ایران را مبتنی بر مقایسه "منافع محدود تجارت با ایران" و "هزینه های از دست دادن موقعیت های تجاری در کشورهای دیگر و مشخصا ایالات متحده" دانسته است.
مرسک در تیر ماه ۱۳۹۰ نیز ارائه خدمات در بنادر امام خمینی، بندر عباس و عسلویه را متوقف کرده بود.
در آن زمان، این شرکت با صدور بیانیه ای اعلام کرد که "خود را متعهد به پیروی از قوانین بین المللی تجاری و تحریم های بین المللی از جمله تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران می داند."
این اقدام پس از آن صورت گرفت که دولت آمریکا یک شرکت مدیریت بنادر در ایران به نام "تاید واتر" را مورد تحریم قرار داد.
شرکت تاید واتر به خاط فعالیت های خود در ایران ، از سوی دولت ایالات متحده متهم به "ارتباط با سپاه پاسداران" متهم شده بود.
ایران بخش بزرگی از مواد غذایی مصرفی خود را از خارج وارد می کند و خودداری شرکت های حمل و نقل بین المللی از تجارت با آن، ممکن است تامین بخشی از نیازهای غذایی این کشور را با مشکل مواجه کند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر