ندای سبز آزادی
رئیس جمهور ایالات متحده میگوید اگرچه هنوز فرصت برای حل مسئله هستهای جمهوری اسلامی از طریق دیپلماسی باقی است، این دریچه در حال بسته شدن است. وی ضمن درخواست از اسرائیل برای پرهیز از هرگونه حمله نظامی به ایران، تأکید کرده است که گزینه نظامی همچنان مطرح است.به گزارش رادیو فردا ، باراک اوباما که برای شرکت در نشست دو روزه «امنیت هستهای بینالمللی» به کره جنوبی رفته است،» روز یکشنبه در سخنانی گفت: «من معتقدم که دریچهای برای حل دیپلماتیک مسئله هستهای ایران.........................
رئیس جمهور ایالات متحده میگوید اگرچه هنوز فرصت برای حل مسئله هستهای جمهوری اسلامی از طریق دیپلماسی باقی است، این دریچه در حال بسته شدن است. وی ضمن درخواست از اسرائیل برای پرهیز از هرگونه حمله نظامی به ایران، تأکید کرده است که گزینه نظامی همچنان مطرح است.به گزارش رادیو فردا ، باراک اوباما که برای شرکت در نشست دو روزه «امنیت هستهای بینالمللی» به کره جنوبی رفته است،» روز یکشنبه در سخنانی گفت: «من معتقدم که دریچهای برای حل دیپلماتیک مسئله هستهای ایران وجود دارد اما با گذشت زمان این دریچه در حال بسته شدن است.»
وی با اینحال از اسرائیل خواست تا از حمله نظامی با تأسیسات هستهای ایران پرهیز کند و به تحریمها و دیپلماسی فرصت اثرگذاری بدهد.
غرب که معتقد است که برنامه هستهای ایران دارای بعد نظامی است و سعی دارد با اعمال تحریمهای شدید اقتصادی علیه ایران، جمهوری اسلامی را به سوی شفافسازی در این زمینه سوق دهد.
ایران در مقابل بر صلحآمیز بودن فعالیتهای هستهای خود تأکید دارد و میگوید تحریمهای غرب مردم ایران را تحت فشار قرار میدهد.
باراک اوباما که برای حل مسئله هستهای ایران همواره بر راه حل دیپلماتیک تأکید کرده است، اواخر اسفندماه گفت که روزنه دیپلماتیک برای حل این مناقشه در حال بسته شدن است.
وی آن زمان اعلام کرد: «ما هرکاری میکنیم که این موضوع از راه دیپلماتیک حل شود، اما در نهایت ما باید یک نفر را آن طرف میز داشته باشیم که این موضوع را جدی بگیرد و من امیدوارم که رژیم ایران این مسئله را دریابد.»
آقای اوباما نیز اگرچه بر حل دیپلماتیک مسئله هستهای ایران تأکید کرد، توضیح داد که گزینه نظامی علیه برنامه هستهای جمهوری اسلامی همچنان روی میز است و در صورت شکست تمام راههای پیش رو برای حل مسئله هستهای ایران، این گزینه میتواند مطرح شود.
رئیس جمهور آمریکا این اظهارات را پیش از نشست دو روزه امنیتی هستهای که در سئول برگزار میشود، مطرح کرده است.
پیشبینی میشود در این نشست که روزهای دوشنبه و سه شنبه برگزار میشود، رهبران بیش از ۵۰ کشور جهان شرکت کنند.
باراک اوباما، بامداد یکشنبه در آغاز سفرش به کره جنوبی، از منطقه غیرنظامی مرزی بین دو کره دیدار کرد و از بالای برج دیدهبانی و از پشت شیشههای ضد گلوله، با دوربین کره شمالی را نظاره کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر