به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۹۰ اسفند ۱۶, سه‌شنبه

عقب نشینی بی سروصدای ایران در موضوع جزایر ایرانی

گزارش رسیده به ندای سبز آزادی حاکی است، مقامات جمهوری اسلامی در اقدامی بی سابقه و در سایه بی اطلاعی افکار عمومی، به شکل محرمانه گفت و گو با امارات متحده عربی درباره جزایر سه گانه را پذیرفته اند. به گزارش ندای سبز آزادی، علی لاریجانی، رئیس مجلس، در ملاقات اخیر خود با مسوولان اماراتی، از پیشنهاد مقامات این کشور مبنی بر تعیین نماینده عالیرتبه دو کشور جهت بررسی موضوع جزایر سه گانه ایرانی (ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک) استقبال کرده است.  متعاقبا طرف اماراتی پیش نویس یادداشت تفاهم درخصوص جزایر ایرانی...........

گزارش رسیده به ندای سبز آزادی حاکی است، مقامات جمهوری اسلامی در اقدامی بی سابقه و در سایه بی اطلاعی افکار عمومی، به شکل محرمانه گفت و گو با امارات متحده عربی درباره جزایر سه گانه را پذیرفته اند.
به گزارش ندای سبز آزادی، علی لاریجانی، رئیس مجلس، در ملاقات اخیر خود با مسوولان اماراتی، از پیشنهاد مقامات این کشور مبنی بر تعیین نماینده عالیرتبه دو کشور جهت بررسی موضوع جزایر سه گانه ایرانی (ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک) استقبال کرده است.  متعاقبا طرف اماراتی پیش نویس یادداشت تفاهم درخصوص جزایر ایرانی را به سفارت ایران در ابوظبی تسلیم کرده و ضمن معرفی شیخ منصور به عنوان نماینده امارات، خواستار معرفی نماینده عالیرتبه ایرانی شده است.
بر اساس این گزارش در مرحله کنونی و پس از هماهنگی رهبر جمهوری اسلامی، دولت و مجلس، قرار است ثمره هاشمی، چهره پرنفوذ دولت احمدی نژاد به عنوان نماینده عالیرتبه ایران در گفتگو با امارات معرفی شود.
بدون شک پذیرش یادداشت طرف اماراتی مبنی بر بحث، گفتگو و بررسی موضوع جزایر، برای اولین بار در دو دهه گذشته صورت گرفته و به عنوان اولین گام در جهت واگذاری بخشی از حاکمیت ملی و حقوق حقه ملت ایران به طرف اماراتی تلقی خواهد شد.
مسوولان سیاست خارجی کشورمان پیش از این تاکید می کردند که ایران هرگز نمی تواند وارد گفتگو درباره واگذاری حاکمیت بخشی از سرزمین خود شود. در حالی که حاکمیت فعلی با پذیرش این موضوع، بدعت و رویه تازه ای را ایجاد کرده است.
این اقدام درحالی صورت گرفته است که با وجود افزایش شعارهای آتشین در حوزه سیاست خارجی و ادعای اقتدار مقامات عالیرتبه کشور، موجی از بحران های سیاسی و اقتصادی، ایران را در برگرفته و ناکارآمدی دولت، افزایش انزوای ایران در محیط بین المللی و بحران داخلی ناشی از حوادث انتخابات خونین سال ۸۸، ابعاد خطرناک تری یافته است.
به دنبال ایجاد بحران مشروعیت و گسست داخلی پس از حوادث انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و ناتوانی رهبر جمهوری اسلامی از بازگردان اعتماد و مشروعیت عمومی و ایجاد وحدت، نگرانی ها از روی آوردن جمهوری اسلامی به اعطای امتیاز به کشورهای خارجی افزایش یافته است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر