به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۸۹ مهر ۳, شنبه

بزرگترین تولیدکنندۀ آلمانی فولاد، به جمع تحریم کنندگان ایران پیوست

 منبع: دانشجو
گروه صنعتی تیسن کروپه که بزرگترین تولیدکنندۀ آلمانی فولاد به شمار می رود به پیروی از تحریم های بین المللی علیه ایران به کلیه مناسبات اقتصادی اش با این کشور خاتمه داد. گروه صنعتی "تیسن کروپه" که بزرگترین تولیدکنندۀ آلمانی فولاد به شمار می رود امروز اعلام کرد که به کلیۀ مناسبات تجاری اش با ایران فوراً خاتمه می دهد. رئیس این گروه صنعتی که "اکه هارد شولز" نام دارد با انتشار بیانیه ای گفته است که با پایان یافتن مناسبات تجاری "تیسن کروپه" با ایران، این گروه در......

گروه صنعتی تیسن کروپه که بزرگترین تولیدکنندۀ آلمانی فولاد به شمار می رود به پیروی از تحریم های بین المللی علیه ایران به کلیه مناسبات اقتصادی اش با این کشور خاتمه داد.
گروه صنعتی "تیسن کروپه" که بزرگترین تولیدکنندۀ آلمانی فولاد به شمار می رود امروز اعلام کرد که به کلیۀ مناسبات تجاری اش با ایران فوراً خاتمه می دهد. رئیس این گروه صنعتی که "اکه هارد شولز" نام دارد با انتشار بیانیه ای گفته است که با پایان یافتن مناسبات تجاری "تیسن کروپه" با ایران، این گروه در واقع از سیاست مجازات های بین المللی آلمان، اتحادیه اروپا و آمریکا پشتیبانی می کند.
رئیس "تیسن کروپه" در ادامه افزوده است که هیچ قرارداد جدیدی میان این گروه و ایران امضا نخواهد شد و فعالیت ها و قراردادهای جاری آن نیز در این کشور در سریعترین وقت ممکن متوقف خواهند گشت.
گروه صنعتی "تیسن کروپه" که در اصل تولیدکنندۀ فولاد، آسانسور، زیردریایی و همچنین ارایه کنندۀ خدمات صنعتی است در بیانیۀ خود تصریح کرده است که با خاتمه دادن به فعالیت های اقتصادی اش در ایران فراتر از مجازات هایی رفته که از سوی جامعۀ جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران وضع شده و در وهلۀ نخست شامل بخش های انرژی یا نفت و گاز جمهوری اسلامی می شوند.
با این اقدام گروه صنعتی "تیسن کروپه" به شماری از شرکت های دیگر آلمانی می پیوند که به روابط تجاری خود با ایران خاتمه داده اند. پیش از این شرکت "لینده" که دومین تولیدکنندۀ جهانی گازهای صنعتی است به فعالیت های خود در ایران پایان داده بود. در ماه های گذشته، شرکت های "دایملر"، زیمنس، و برخی از شرکت های بیمه از جمله شرکت آلیناز به پیروی از تحریم های بین المللی علیه برنامۀ اتمی ایران به فعالیت های خود در جمهوری اسلامی خاتمه دادند. اخیراً نیز شرکت خودروسازی "کیاموتورز" متعلق به کره جنوبی نیز صدور خودرو به ایران را متوقف کرد، هر چند بازار خودرو در این کشور نسبتاً پرسود است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر