به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۹۰ فروردین ۳۰, سه‌شنبه

احمدی نژاد به رهبر خنجر خواهد زد

محمدرضا یزدان پناه
حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات برکنار و ابقا شده دولت احمدی نژاد، صبح دیروز در محل کارش حاضر شد و در مراسم تودیع (برکناری) یکی از معاونان خود شرکت کرد. خبرگزاری فارس گزارش داده که این فرد، حسین عبداللهی، معاون هماهنگ کننده وزارت اطلاعات، چند روز قبل از سمت خود برکنار شده بود. روزنامه کیهان که در چند مقاله و نوشته به شدت به تیم احمدی نژاد تاخته و آنان را به زمینه سازی برای مقابله با خامنه ای متهم..............

حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات برکنار و ابقا شده دولت احمدی نژاد، صبح دیروز در محل کارش حاضر شد و در مراسم تودیع (برکناری) یکی از معاونان خود شرکت کرد. خبرگزاری فارس گزارش داده که این فرد، حسین عبداللهی، معاون هماهنگ کننده وزارت اطلاعات، چند روز قبل از سمت خود برکنار شده بود. روزنامه کیهان که در چند مقاله و نوشته به شدت به تیم احمدی نژاد تاخته و آنان را به زمینه سازی برای مقابله با خامنه ای متهم کرده، در میان مطالب خود فاش کرده  بعد از برکناری معاون وزارت اطلاعات که نزدیک به مشائی بود، احمدی نژاد وزیر اطلاعات را فراخوانده و استعفای وی را گرفته و همان موقع به اعضای دولت خبر داده است. هنوزمحمود احمدی نژاد و آیت الله خامنه ای موضعی در ارتباط با  استعفا و بازگشت به کار وزیر اطلاعات نگرفته اند.
سایت های خبری اصولگرا اما منتقد دولت مانند الف و جهان نیوز و حتی سایت اصلی حامی احمدی نژاد (رجانیوز) هم برکناری عبداللهی را دلیل اصلی استعفای غیرمنتظره مصلحی عنوان می کنند.
به نوشته این سایت ها، عبداللهی از نزدیکان اسفندیار رحیم مشایی بوده که با نظر مستقیم رئیس دفتر احمدی نژاد در وزارت اطلاعات مشغول به کار شده بود.
این در حالی است که تنها سند رسمی که حاکی از دستور رهبر جمهوری اسلامی برای ابقای مصلحی است، متن اس ام اسی است که سامانه اس ام اس دفتر آیت الله خامنه ای به مشترکان خود فرستاده. در این اس ام اس آمده است: "پس از مخالفت رهبر انقلاب با کناره گیری حجت الاسلام مصلحی از وزارت اطلاعات، وی در این وزارتخانه ماندنی شد."

ردپای مشایی؟
سایت الف پیش از این خبر داده بود وزیر اطلاعات به دلیل برداشتن یکی از معاونین خود که "نماینده مشایی و جریان انحرافی دولت" در وزارت خانه بوده است با "فشار دفتر رئیس جمهور" مجبور به استعفا شده بود.
این سایت با اشاره به تصمیم چندی قبل احمدی نژاد برای برکناری مصلحی و مخالفت آیت الله خامنه ای با آن تصمیم، افزوده است: "این جابجایی به مذاق چهره جنجالی دولت دهم (مشایی) خوش نیامد و تصمیم به برکناری مصلحی گرفت."
سایت "آزادنگار" هم در این خصوص نوشته است که پس از برکناری عبداللهی، مصلحی  که "از قرار معلوم چند روزی است اختلافاتش با احمدی نژاد ومشایی بالا گرفته است، برای اینکه به سرنوشت مصطفی پورمحمدی –وزیرکشوربرکنارشده دولت نهم- دچار نشود، استعفا می دهد."
از سوی دیگر، برخی از سایت‌های اصولگرا مانند تابناک و رجا نیوز بدون توضیح بیشتر، به یادآوری انتقاد مشایی از دستگاه‌های "اطلاعاتی و ارتباطی" جمهوری اسلامی، چند ساعت قبل از اعلام خبر کناره گیری وزیر اطلاعات پرداخته‌اند.
رئیس دفتر احمدی‌نژاد در مصاحبه‌ای که دیروز در پایگاه اطلاع رسانی دولت منتشر شد، با تاکید بر اینکه "دستگاه‌های مسئول ما باید در اسرع وقت ضعف‌های اطلاعاتی و ارتباطی خود را درخصوص تحولات منطقه جبران کنند" گفته است: "نداشتن اخبار و تحلیل صحیح و دقیق درباره هر یک از این کشور‌ها و ارتباط همه این رویداد‌ها با طرح کلان سلطه گران، ما را در موضع‌گیری‌ها و تصمیم‌گیری به اشتباه خواهد انداخت."
وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی در دو سال گذشته شاهد تغییرات گسترده درمعاونت های خود بود. برکناری معاونت اطلاعات داخلی ومعاونت فناوری اطلاعات که با دستور مستقیم معاون سابق رئیس جمهور انجام شد.درآن هنگام نیز مخالفت هایی ازسوی وزیر وقت-محسنی اژه ای- صورت گرفت که درنهایت به برکناری او منجر شد.

درگیری رسانه های اصولگرا
پس از آنکه عصر روز یکشنبه خبر ناگهانی استعفای وزیر اطلاعات و سپس ابقای او بر اثر مخالفت آیت الله خامنه ای بارها از سوی رسانه های اصولگرای منتقد دولت منتشر شد، خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی (ایرنا) در گزارشی "برخی از خبرگزاری های داخلی تحت انقیاد یک جریان خاص سیاسی" را متهم کرد که "با حذف خبر استعفای حیدر مصلحی وزیر اطلاعات و قبول آن از سوی رییس جمهور، بدون استناد به هیچ منبع مشخصی مدعی شدند که مقام معظم رهبری با کناره گیری مصلحی مخالفت کرده اند."
ایرنا یکشنبه شب "عدم صدور اطلاعیه" از سوی دفتر رهبر ایران را دلیل بر آن دانست که آیت الله خامنه ای با کناره گیری حیدر مصلحی مخالفت نکرده است.
خبرگزاری دولت افزوده بود که به خاطر "تعهد خود به مسیر قانونی و تاکید بر ضرورت رسمیت منابع خبری"، آماده است تا هرگونه نظر رهبر جمهوری اسلامی را "که از مجاری رسمی به ایرنا واصل شود" منتشر کند و مقام‌های مسئول را به اطاعت از آن فرا بخواند.
این خبرگزاری در پایان مطلب انتقاد آمیز خود در مورد انتشار خبر ابقای وزیر اطلاعات، تاکید کرده بود که ضمن تعهد به "تبعیت محض از اوامر و دستورات رهبر معظم انقلاب" تلاش خواهد کرد تا "عوامل فعال در پشت این ماجرا" را شناسایی و به مردم معرفی کند.
این موضعگیری خبرگزاری ایرنا واکنش برخی سایت های اصولگرا را برانگیخت و سایت "تابناک" نزدیک به محسن رضایی در این زمینه نوشت: "همه کسانی که در حوزه رسانه در ایران فعالیت می کنند، معنی نظر رهبری بر پایه یک منبع موثق را می فهمند و از سوی دیگر، با توجه به سرعت بالای نفوذ خبر در عرصه اینترنت، متوجه هستند که منتظر دستور کتبی بودن آن هم در آن موقع از شب، عملا بهانه ای واهی است."
در واکنشی جداگانه، علی اکبر جوانفکر مدیر عامل خبرگزاری دولتی ایرنا و مشاور مطبوعاتی رئیس جمهوری هم، پیشتر با چاپ نوشته‌ای شدیداللحن در سایت شخصی خود، "رسانه‌های دروغ‌پرداز و اقتدارگرا" را متهم به "جعل" خبر مخالفت آیت الله خامنه‌ای با تغییر وزیر اطلاعات کرده بود.
جوانفکر نوشته بود که این رسانه‌ها با "طراحی و اجرای سناریوی جدیدی علیه دولت برای وانمود سازی عدم ولایت پذیری رئیس جمهوری" می‌خواهند رهبر جمهوری اسلامی را "در مقابل یک خبر خلاف واقع اما منتسب به ایشان قرار دهند تا به زعم آن‌ها معظم له، مجبور به سکوت شوند."
مشاور مطبوعاتی محمود احمدی‌نژاد در بخش دیگری از مطلب خود، با ذکر اینکه تغییر وزیر اطلاعات، بدون هماهنگی رئیس جمهوری و رهبری امکان ندارد افزوده: "این گونه خبرسازی‌ها که رئیس جمهوری تصمیمی را بگیرد و کمتر از دو ساعت بعد رهبری معظم انقلاب آن را رد کند هیچ منطق عقلانی ندارد و علاوه بر تضعیف رئیس جمهوری، تضعیف شخص رهبری عزیز انقلاب و جایگاه ولایت فقیه نیز می‌باشد."
جوانفکر چند روز پیش نیز دستور سال 88 آیت الله خامنه ای برای برکناری اسفندیار رحیم مشایی از سمت معاون اولی رئیس جمهور را "حکم ارشادی" او عنوان کرده بود که به معنای این است که احمدی نژاد می توانست از اجرای آن خودداری کند.
سایت جهان متعلق به علیرضا زاکانی نماینده اصولگرای مجلس با انتقاد شدید از این سخنان نوشت: "با کمال تاسف باید گفت جناب جوانفکر برای اتهام زدن به رسانه ها حتی حرمت رهبر انقلاب را هم رعایت نکردند که در جملاتی که نقل شد این موضوع کاملا آشکار است."
این سایت با طرح این پرسش که "حال باید پرسید چه کسی باید به این توهین ها پاسخ دهد؟ آیا نباید جناب رئیس جمهور این فرد را به سرعت از مسئولیت خود خلع کند؟" افزود: "آیا سخنان شتابزده وی ننگی بزرگ بر دامن رسانه های دولت نیست."

"خبر" هنوز منتشر نشده
خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی اگرچه در ساعت 13.22 دیروز ظهر در نهایت اعلام کرد که "پيگيري‌هاي خود" در مورد "صحت و سقم" خبر مخالفت رهبر جمهوری اسلامی با برکناری مصلحی را ادامه داده و برایش "محرز" شده كه "نظر شريف ايشان بر ابقاي وزير اطلاعات است" اما کماکان بیانیه خود درباره دروغین بودن خبر اولیه مخالفت آیت الله خامنه ای با این مسئله را بر روی خروجی خود باقی نگه داشته است.
از سوی دیگر سایت پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری نیز تا لحظه تنظیم این گزارش، خبر استعفای مصلحی و پذیرش آن از جانب احمدی نژاد را روی صفحه خود حفظ کرده و هنوز خبر ابقای وزیر اطلاعات در سمت خود بنا بر دستور آیت الله خامنه ای را منتشر نکرده است.
برخی از رسانه های منتقد دولت احمدی نژاد، از عدم انتشار این خبر به عنوان بی اعتنایی جدید دولت به حکم آیت الله خامنه ای یاد کرده اند.
سایت "الف" در مطلبی با عنوان "دومین بی اعتنایی تاریخی به یک حکم حکومتی" نوشته است: "در حالی که شب گذشته با نظر دفتر رهبر انقلاب خبر استعفای وزیر اطلاعات از همه رسانه های خبری برداشته شد، رسانه های دولت زیر بار این توصیه نرفتند."
این سایت با اشاره به برخورد مشابه دولت دهم در ماجرای برکناری مشایی از مقام معاونت اولی رییس جمهوری که با حکم رهبر جمهوری اسلامی صورت گرفت، از "نهادهای مسئول و مجلس" خواسته است تا "آخرین هشدارها" به دولت داده شود.

واکنش طرفداران آیت الله خامنه ای
از سوی دیگر برخی از شخصیت های نزدیک به اصولگرایان نیز با شتابزده توصیف کردن عزل و نصب ها در دولت محمود احمدی نژاد خواستار تجدیدنظر وی در این رویه شدند.
اسماعیل کوثری، عضو فراکسیون اصولگرای مجلس، گفته است که "رییس جمهور در برکناری وزیر اطلاعات شتابزده عمل کرد و بحث ورود رهبری به این موضوع به دلیل احساس مسئولیت ایشان است."
پرویز سروری، رییس کمیته امنیت داخلی مجلس نیز تاکید کرده که "اقدام دولت در پذیرش این استعفا با توجه به نگاه شیطنت آمیز آمریکا و قصد انتقال بحران به داخل ایران به هیچ وجه مناسب نبود."
محمد نبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی نیز گفته که رییس جمهور  باید برای عزل و نصب ها مطالعه بیشتری انجام دهد و افزوده است: "احمدی نژاد باید در برخی روش ها تجدید نظر کند."
از سوی دیگر غلامحسین صفارهرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که در دولت دوم احمدی نژاد از سمت خود برکنار شد و هم اکنون به عنوان مشاور فرمانده کل سپاه فعالیت می کند، در گفت و گو با سایت جهان، انتشار خبر استعفای مصلحی از وزارت اطلاعات را "محصول عملکرد شتابزده و مسئله دار عناصری" دانست که به گفته او "باید همیشه نگران حضور آنها در جایگاه های حساس نظام باشیم."
او با اشاره به جریانی که "در اطلاع رسانی های خود از دولت بر یک عملکرد غلط پافشاری می کنند" به ماجرای تکذیب دستور رهبر جمهوری اسلامی که صبح دیروز توسط یکی از این اشخاص در وبلاگش منتشر شد، اشاره و تصریح کرد: "اگر بخواهیم خیلی حسن ظن به خرج بدهیم باید بگوییم که این افراد ناآگاه و بی اطلاع هستند."
سایت رجانیوز به عنوان سایت خبری اصلی حامی احمدی نژاد نیز در این خصوص نوشت: "جريان خطرناك و نفوذي در دولت براي دستيابي به اهداف سياسي و تحت‌الشعاع قرار دادن ضعف‌هاي خود به‌دنبال ايجاد دوگانه‌هاي انحرافي است و علي‌رغم ابلاغ دستور رهبر انقلاب مبني ابقاي وزير اطلاعات با توهم‌پراكني در مورد منشأ خبر مخالفت رهبري با كناره‌گيري مصلحي تلاش مي‌كند، گسل‌هاي جديدي در روابط دولت و ساير نهادهاي قانوني نظام ايجاد كند."
اما در کنار موضع گیری  جالب توجه سردار نقدی مبنی بر اینکه بسیج "در امور سیاسی دخالت نمی کند" ولی "همواره تحت فرمان ولایت" است، نوشته مهدی خزعلی هم خواندنی بود که در مطلبی تحت عنوان جنگ لشگر علی بن صالح وسپاه سیدخراسانی نوشت: من روزی را می بینم که احمدی نژاد در برابر رهبر بایستد و از پشت خنجر بزند. مرددم! این چه بازی است؟هزار دستان کیست؟

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر