گزارش کمیسیون اصل نود از حوادث پس از انتخابات ۸۸،آنقدر مفصل بود که قرائت
تمامی آن در جلسه علنی امروز امکان پذیر نبود. به همین دلیل قرار بر این
شد تا اصل این گزارش تکثیر شده و در اختیار نمایندگان و رسانهها قرار
گیرد. خبرآنلاین با درج این گزارش از مجلس افزود: حسین فدایی در قرائت ادامه این
گزارش در صحن مجلس گفت:یک بخش این گزارش درباره شکل گیری شبکههای اجتماعی
در داخل از سوی خارجی هاست. بخشی هم درباره......................
گزارش کمیسیون اصل نود از حوادث پس از انتخابات ۸۸،آنقدر مفصل بود که قرائت تمامی آن در جلسه علنی امروز امکان پذیر نبود. به همین دلیل قرار بر این شد تا اصل این گزارش تکثیر شده و در اختیار نمایندگان و رسانهها قرار گیرد.
خبرآنلاین با درج این گزارش از مجلس افزود: حسین فدایی در قرائت ادامه این گزارش در صحن مجلس گفت:یک بخش این گزارش درباره شکل گیری شبکههای اجتماعی در داخل از سوی خارجی هاست. بخشی هم درباره موضع گیری مسئولین آمریکایی و اسرائیلی است.
به گفته وی، طبق گزارش وزارت خارجه به کمیسیون اصل نود، حملات به سفارتخانههای خارجی ایران در کشورهای مختلف و برگزاری راهپیماییهای ضد ایرانی در ژاپن، استرالیا، کانادا، فرانسه، دانمارک و فنلاند و سوئد، از دیگر اقدامات ضد ایرانی بیگانگان بوده است.
فدایی ادامه داد: در بخش زمینههای داخلی این فتنه، به نقش گروههای مختلفی در ارتباط با میرحسین موسوی اشاره شده و نتیجه گرفته شده که حوادث پس از ۲۲ خرداد، برنامه ریزی شده بوده است نه خلق الساعه و یکباره.
اگرچه باهنر مدام به فدایی میگفت که وقت وی به پایان رسیده اما او ادامه می داد که از میان دستگیرشدگان دریافتیم که منافقین، بهایی ها، مارکسیست ها و … نیز در میان این افراد بوده اند. مانیفست براندازی هم در جبهه مشارکت نوشته شده و پیگیری میشد. حذف احمدینژاد به هر طریق، سیاه نمایی علیه نظام و … نیز از دیگر پروژههای آنها بود.
وی از برخی افراد بازداشت شده بعد از انتخابات که شامل ۳۲ عضو نفاق، ۱۲ عضو نهضت آزادی، ۹ جاسوس بسیار فعال، ۲ سلطنت طلب، ۳ تروریست مرتبط با رادیو فردا و یک ملی مذهبی و … می شدند یاد کرد و گفت: انها اعلام کردهاند که در اثر حرف های خاتمی و موسوی و کروبی، علیه نظام دست به فعالیت زدهاند.
فدایی در پایان افزود: موسوی، خاتمی و کروبی در جلسات تابستان ۸۹، رسما افرادی را به نمایندگی از خود در خارج از ایران معرفی کرده اند که الان شورای هماهنگی راه سبز امید را تشکیل داده و با سرویس های اطلاعاتی و جاسوسی غرب همکاری دارند.
این گزارش در حالی مطرح می شود که امروز ۲۰ نماینده اصلاح طلب مجلس در نامه ای متذکر شدند که گزارش امروز کمیسیون اصل نود به یک تحلیل محفلی از حوادث و مسائل پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ شباهت داشت.
در یک بند از این نامه آمده است : “به موجب اصل نود قانون اساسی «هرکس شکایتی از طرز کار مجلس یا قوه قضائیه یا قوه مجریه داشته باشد، می تواند شکایت خود را کتباً به مجلس شورای اسلامی عرضه کند. مجلس موظف است به این شکایات رسیدگی کند و پاسخ کافی دهد و در مواردی که شکایت به قوه مجریه یا قوه قضائیه مربوط است رسیدگی و پاسخ کافی از آنها بخواهد و در مدت متناسب نتیجه را اعلام نماید و در موردی که مربوط به عموم باشد ،به اطلاع عامه برساند» آنچه به عنوان گزارش کمیسیون اصل نود در صحن مجلس قرائت شد و بیشتر به یک تحلیل محفلی از حوادث و مسائل پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ شباهت داشت هیچ ربطی به شکایت از طرز کار قوای سه گانه نداشته و اساساً خارج از وظایف کمیسیون اصل نود بوده و پرداختن کمیسیون اصل نود به موضوع خلاف قانون اساسی بود.”
این هجمه تبلیغاتی بر علیه اصلاحطلبان و سران جنبش سبز از در پی تحریم ضمنی انتخابات توسط آنها؛ از سوی رسانه های حکومتی شدت چشمگیری گرفته است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر