به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۹۰ آذر ۱۳, یکشنبه

با کسری بودجه فعلی، منتظر افزایش رکود، تورم و بیکاری باشیم

کلمه
یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: آسیب اینکه دولت برای تامین کسری بودجه بخواهد از روش‌های نادرست خود در سال‌های گذشته استفاده کند کمتر از آسیب ناشی از کسری بودجه نخواهد بود. عباسعلی نورا در گفت‌و‌گو با خانه ملت درباره آثار کسری بودجه سال جاری بر اقتصاد و رفاه معیشتی مردم گفت: هیچ شبهه‌ای نیست که دولت در بودجه سال جاری دچار کسری خواهد شد؛ مگر اینکه به‌صورت متمم و یا اصلاحیه این کسری را تأمین کند. نماینده زابل و زهک در مجلس هشتم تصریح کرد: در صورتی که کسری بودجه دولت تأمین نشود و دولت اعتبارات کافی برای این امر تخصیص.....................
یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: آسیب اینکه دولت برای تامین کسری بودجه بخواهد از روش‌های نادرست خود در سال‌های گذشته استفاده کند کمتر از آسیب ناشی از کسری بودجه نخواهد بود.
عباسعلی نورا در گفت‌و‌گو با خانه ملت درباره آثار کسری بودجه سال جاری بر اقتصاد و رفاه معیشتی مردم گفت: هیچ شبهه‌ای نیست که دولت در بودجه سال جاری دچار کسری خواهد شد؛ مگر اینکه به‌صورت متمم و یا اصلاحیه این کسری را تأمین کند.
نماینده زابل و زهک در مجلس هشتم تصریح کرد: در صورتی که کسری بودجه دولت تأمین نشود و دولت اعتبارات کافی برای این امر تخصیص ندهد، اثرات منفی بر تمام شاخصه‌های اقتصادی کشور خواهد داشت. اولین شاخصه آن دامن زدن به رکود اقتصادی و تورم ناشی از آن است که این بدترین نوع تورم است.
وی در ادامه بررسی آثار منفی عدم تأمین کسری بودجه کشور افزود: شاخصه‌های دیگر اقتصادی به تبع این رکود ایجاد خواهد شد. درآمدهای مالیاتی کشور در سال بعد کاهش خواهد داشت و دچار بحران درآمد مالیاتی می‌شویم که لزوماً مجبور خواهیم شد از محل درآمد نفت آن را تأمین کنیم؛ و این نیز مغایر با سیاست‌های کلان نظام است.
این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: مهم تر از همه این است که نرخ بیکاری افزایش خواهد یافت و مشکل اشتغال کماکان از مشکلات عمده کشور خواهد بود. در نتیجه این مسائل، رفاه اجتماعی کشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد و مردم از لحاظ معیشتی در تنگنا قرار می‌گیرند.
نورا درباره شعار جهاد اقتصادی نیز تصریح کرد: مسئله جهاد اقتصادی هم با این کسری ناموفق خواهد بود و توفیقی در این امر نخواهیم داشت. قرار گرفتن مردم در مضیقه معیشتی شرط و شروطی دارد، یعنی اگر دولت این کسری را بپذیرد و هیچ گونه اصلاحیه یا متممی برای جبران آن نیاورد، مشکلات رفاه معیشتی برای مردم به وجود خواهد آمد.
وی، نحوه تأمین این کسری بودجه را مهم خواند و گفت: معتقدیم که دولت باید هر چه سریع‌تر تکلیف این کسری‌ها را مشخص کند. تأمین کسری بودجه بدون توجه به قانون یا از راه‌های نادرست نیز خالی از آسیب نخواهد بود.
این نماینده، بهترین راه کاهش آسیب‌های ناشی از کسری بودجه را ارائه اصلاحیه یا متمم بودجه‌ای دانست و ادامه داد: این متمم می‌تواند مورد همفکری قرار گیرد تا بخشی از مشکلات و آسیب‌های ناشی از کسری بودجه کاهش یابد، اما نگرانی ما از این جهت است که دولت از روش‌هایی که معمولاً در این چند سال اعمال می‌کرد، بخواهد کسری بودجه را تأمین کند؛ این در حالی است که ما این راه‌ها را جایز نمی‌دانیم و معتقدیم که آسیب این کار کمتر از آسیب ناشی از کسری بودجه نخواهد بود.
نماینده زابل راه‌های مورد استفاده دولت برای تأمین کسری بودجه را بر شمرد و گفت: از این راه‌ها می‌توان استقراض از بانک مرکزی، فروش برخی اقلام از جمله ارز و سکه، عرضه ارز در بازار یعنی تأمین ریالی از محل عرضه ارز و یا کاهش اعتبارات عمرانی را نام برد که این موارد نیز آسیب‌های خاص خودش را دارد، زیرا رکود در کارهای عمرانی بازار کار را تحت‌الشعاع خود قرار خواهد داد. باز هم به دولت توصیه می‌‌کنیم از این فرصت استفاده کند و بهترین راه برای تأمین کسری بودجه دولت این است که متمم به مجلس معرفی کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر