به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۹۰ آذر ۱۲, شنبه

'سختگیرانه‌ترین' قطعنامه علیه سوریه صادر شد

بی بی سی
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خشونت علیه معترضان در سوریه را به شدت محکوم کرده و گفته است که یک بازرس ویژه برای بررسی نحوه برخورد و مقابله با تظاهرکنندگان مخالف دولت در سوریه تعیین می‌کند. گزارش این شورا در باره خشونت‌ها در سوریه هم به......................
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خشونت علیه معترضان در سوریه را به شدت محکوم کرده و گفته است که یک بازرس ویژه برای بررسی نحوه برخورد و مقابله با تظاهرکنندگان مخالف دولت در سوریه تعیین می‌کند.
گزارش این شورا در باره خشونت‌ها در سوریه هم به شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاده خواهد شد.
سازمان ملل متحد برآورد کرده است که از زمان آغاز اعتراضات در سوریه چهار هزار نفر کشته شده‌اند.
نماینده بریتانیا در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفته است که قطعنامه روز جمعه، دوم دسامبر علیه سوریه سخت‌گیرانه‌ترین قطعنامه‌ای است که تاکنون از سوی این شورا صادر شده است.
در این قطعنامه، به نقض فاحش و سازمان یافته حقوق بشر در خشونت‌های نظامیان سوریه اشاره شده است.
این شورا که ۴۷ عضو دارد، از سازمان ملل متحد خواسته است تا در این باره اقدامی مناسب انجام دهد.
پیش از این، ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، درباره اتهامات مربوط به نقض حقوق بشر معترضان، خواهان رسیدگی به رفتار سوریه در دادگاه بین‌المللی کیفری شده بود.
خانم پیلای از جامعه بین‌الملل خواسته بود تا اقداماتی فوری و موثر برای محافظت از مردم سوریه در پیش بگیرند.
ولی نماینده سوریه در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت که مشکلات کشورش، از طریق جامعه بین‌الملل نمی‌تواند حل شود.
او هشدار دارد که هر گونه مداخله سازمان ملل متحد می‌تواند به راحتی بحران سوریه را عمیق‌تر کند.
"نقض حقوق بشر"
قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در نشست اضطراری این شورا در روز جمعه، دوم دسامبر، با ۳۷ رای مثبت، چهار رای مخالف و شش رای ممتنع تصویب شد.
روسیه و چین از جمله مخالفان صدور این قطعنامه بودند.
در قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد درخواست‌های متعددی مطرح شده است که توقف فوری خشونت‌ها، آزادی تمام زندانیان سیاسی و تعلیق تمام اعضای نیروهای نظامی سوریه که ظن آن می‌رود در این خشونت‌ها دست داشته باشند، از جمله این درخواست‌ها است.
در عین حال، برخی فعالان حقوق بشر از این که این شورا به طور شفاف و روشن، سوریه را به دادگاه بین‌المللی کیفری ارجاع نداده است، ابراز ناخشنودی کرده‌اند.
روز دوشنبه، ۲۸ نوامبر، سازمان ملل متحد در گزارشی، نظامیان سوریه را متهم کرد که به قصد کشت، به سمت مخالفان دولت تیراندازی کرده‌اند و به طور سازمان یافته "مرتکب جنایت علیه بشریت" شده‌اند.
در این گزارش که توسط یک هیات مستقل و به سفارش شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد تهیه شده، آمده بود که نظامیان سوری در جریان سرکوب مخالفان دولت، علیه غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان، وارد عمل شده و به جنایاتی نظیر قتل، شکنجه و تعرض جنسی به غیرنظامیان دست زده‌اند.
دولت سوریه به اعضای این هیات اجازه ورود به خاک این کشور را نداد و اعضای هیات برای تهیه گزارش خود با ۲۲۳ نفر از قربانیان، شاهدان عینی و نظامیان سابق (فراری) سوریه گفت‌وگو کرده‌اند.
با این حال، نمایندگان دولت سوریه در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، محتوای این گزارش را رد کرده و گفته‌اند که این گزارش مبتنی بر واقعیات عینی نیست.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر