به علت مسائل فنی سایت را با فیلتر شکن ملاحظه بفرمایید پیشاپیش از همراهان گرامی پوزش بعمل می آید .

صفحات

نظرات

همراهان گرامی با نظر گذاشتن در پست ها به دیگران بگویید چگونه فکر می کنید

۱۳۹۱ مرداد ۳, سه‌شنبه

ساخت ضریح در ۷۰ متری ارگ دوره ساسانی

ساخت و ساز ضریحی بنام "حرم شهید گمنام" در ۷۰ متری ارگ تاریخی انار که قدمت‌اش به دوره ساسانیان برمی‌گردد آغاز شده است. به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی این اقدام ناگهانی که از همان ابتدا با مخالفت دوستداران میراث فرهنگی رو به رو شده بود، این بار با جدیت بیشتری از سوی متولیان آن ادامه پیدا کرد. براساس این گزارش ساخت و ساز در ارگ انار به دلایل متعددی واکنش‌های بسیاری به همراه داشت؛ برخی از...............................



ساخت و ساز ضریحی بنام "حرم شهید گمنام" در ۷۰ متری ارگ تاریخی انار که قدمت‌اش به دوره ساسانیان برمی‌گردد آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی این اقدام ناگهانی که از همان ابتدا با مخالفت دوستداران میراث فرهنگی رو به رو شده بود، این بار با جدیت بیشتری از سوی متولیان آن ادامه پیدا کرد.
براساس این گزارش ساخت و ساز در ارگ انار به دلایل متعددی واکنش‌های بسیاری به همراه داشت؛ برخی از دوستداران میراث فرهنگی با اجرای این طرح مخالفت کردند و تعدادی خواستار تغییر این ضریح به دلیل حرمت گذاشتن به شهدای گمنام شدند. اما در برابر این دو گروه عده‌ای هم هستند که این مخالفت‌ها را توهین به خون شهدا می‌دانند و برخی دیگر مانند فرماندار انار می‌گویند که این اعتراض‌ها از سوی دوستداران میراث فرهنگی نیست.
«مجید اعتمادی»، فرماندار شهرستان انار می‌گوید: «ساخت و ساز حرم در دستور کار است و تمام هماهنگی‌ها در هیات امنایی با حضور امام جمعه انار، شهرداری، نماینده بنیاد حفظ آثار شهدا و همچنین سازمان میراث فرهنگی انجام شده‌است و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.»
در این میان، اما دوستداران میراث فرهنگی نظر دیگری دارند. "مریم احمدی"، از دوستداران میراث فرهنگی انار به می‌گوید: ساخت چنین آرامگاهی با طرحی که اکنون در محل آرامگاه نصب شده، حریم منظری ارگ را مورد خدشه جدی قرار می‌دهد.
به گفته او، حریم منظری ارگ انار به دلیل بلند بودن ساختمان‌های اطراف آن در چند سال گذاشته به شدت مخدوش شده و تنها یک ضلع ارگ آزاد است و نمای آن از سوی بازدیدکنندگان قابل رویت است که این ضلع هم با ساخت این آرامگاه، به زودی منظر خود را از دست می‌دهد.
احمدی با بیان اینکه مردم انار نیز به شدت به تصمیم مسئولان نسبت به نصب ضریح و ساخت این آرامگاه معترض هستند، می‌گوید: «نمونه‌ای از این نارضایتی اهالی انار در ستون تماس‌های مردمی هفته نامه محلی سمنگان در شماره ۱۴۷  به تاریخ ۱۳ تیر ۱۳۹۱ چاپ شده است.»
احمدی از مسئولان می‌خواهد تا با تجدیدنظر در این تصمیم، هم از به خطرانداختن حریم بصری ارگ انار خودداری کنند و هم به تقدس جایگاه شهید لطمه نزنند.
ارگ انار بیش از ۱۱ هزار متر مربع مساحت دارد و روی تپه‌ای در مرکز این شهر جای گرفته‌است. این ارگ هنوز مورد کاوش‌های باستان شناسی قرار نگرفته اما باستان‌شناسان معتقدند قدمت این ارگ به دوره ساسانیان و حتی پیش از آن می‌رسد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر