بی بی سی
رسانههای الجزایر میگویند پانزده گروگان خارجی و سی گروگان الجزایری از دست ربایندگان اسلامگرای خود فرار کردهاند. این افراد در تاسیسات گازی شهر ان مناس الجزایر به گروگان گرفته شده بودند. جزئیات فرار این افراد منتشر نشده و این خبر، هنوز از سوی منابع رسمی تائید نشده است.خبرگزاری رسمی الجزایر پیشتر فرار سی الجزایری از این تاسیسات را اعلام کرده بود. دولت بریتانیا گفته است که مقامهای الجزایری اطلاع دادهاند که عملیاتی نظامی در............................
رسانههای الجزایر میگویند پانزده گروگان خارجی و سی گروگان الجزایری از دست ربایندگان اسلامگرای خود فرار کردهاند.
این افراد در تاسیسات گازی شهر ان مناس الجزایر به گروگان گرفته شده بودند.
جزئیات فرار این افراد منتشر نشده و این خبر، هنوز از سوی منابع رسمی تائید نشده است.
خبرگزاری رسمی الجزایر پیشتر فرار سی الجزایری از این تاسیسات را اعلام کرده بود.
دولت بریتانیا گفته است که مقامهای الجزایری اطلاع دادهاند که عملیاتی نظامی در منطقه در جریان است. گزارشهای تائید نشده حاکی از بروز تلفاتی در جریان این عملیات است اما مقامهای الجزایر، این اخبار را تکذیب کردهاند.
به دنبال به گروگان گرفتن گروهی از اتباع خارجی در این تاسیسات، ارتش الجزایر، تاسیسات گاز شهر 'ان امناس'، در شرق این کشور را به محاصره خود در آورد.
این شهر، در ۱۳۰۰ کیلومتری پایتخت و در ۶۰ کیلومتری مرز لیبی قرار دارد.
گفته شده بود که اتباع خارجی به گروگان گرفته شده، جدا از سایرین نگه داشته میشوند و گروگانگیران به شدت آنها را تحت نظر دارند.
گزارش شده بود که پیکارجویان برای ممانعت از تلاشهای نیروهای امنیتی برای آزاد کردن گروگانها، مواد منفجره در اطراف محل گروگانگیری کار گذاشتهاند.
یک کارگر این تاسیسات گازی به روزنامه فیگارو فرانسه گفته است که گروگانگیران، در این محل، مینگذاری کرده و خواهان آب، غذا و خودرو شدهاند.
برخی گزارشها حاکی از آن بود که شب گذشته، درگیریهایی میان نیروهای دولتی و پیکارجویان روی داد.
پیکارجویان گفتهاند که ۴۱ نفر را به گروگان گرفتهاند اما وزارت کشور الجزایر میگوید تعداد افراد به گروگان گرفته شده، کمتر است.
اتباع کشورهای آمریکا، بریتانیا، ژاپن، فرانسه، ایرلند و نروژ در میان گروگانها حضور دارند.
ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا گفته است یکی از دو نفری که در جریان حمله به تاسیسات گاز کشته شده، تبعه بریتانیا بوده است.
او، وضعیت را "بسیار خطرناک" خوانده و گفته است که دولت بریتانیا در تلاش برای حل و فصل بحران است.
میدان گازی که مورد حمله قرار گرفته، توسط سوناطراک، شرکت ملی نفت الجزایر اداره میشود و شرکت نفتی بی پی و استات اویل نیز در آن مشارکت دارند.
دحو ولد قابلیه، وزیر کشور الجزایر گفته است که پیکارجویان قصد داشتند تا با گروگانها کشور را ترک کنند اما چنین اجازهای به آنها داده نشده است.
او تاکید کرده است که با این افراد مذاکرهای صورت نخواهد گرفت.
آقای قابلیه به خبرنگاران گفته است که گروگانگیران، الجزایری هستند.
به گفته وزیر کشور الجزایر، این حمله به فرمان مختار بلمختار، یکی از فرماندهان ارشد شاخه القاعده در شمال آفریقا موسوم به القاعده در مغرب اسلامی صورت گرفته که به دنبال اختلافنظر با رهبران القاعده در حال حاضر گروه مسلحانه خودش را تشکیل داده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر